search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:46
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Σε ετοιμότητα για εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

02.02.2023 08:54
vicky-chatzivasileioy-new

Αν και στα μέσα του περασμένου Ιουλίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε εκφράσει σε συνεντευξη της στο «Enjoy» έναν κάποιον σκεπτικισμό για ενδεχόμενη επάνοδο στην τηλεοπτική αρένα, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι την ενδιαφέρει να βοηθά κόσμο, κυρίως όμως μέσω των βιβλίων που γράφει και το ίντερνετ, φαίνεται ότι δίνει μια ευκαιρία στο Μέσο και ετοιμάζεται για ολική επαναφορά συντόμως μάλιστα.

Από καιρό βρίσκεται σε γόνιμες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και εξ όσων έχουν γίνει γνωστά ως τώρα η παρουσιάστρια είναι σε κατάσταση πλήρους ετοιμότητας για να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες με εκπομπή την οποία γνωρίζει να κάνει καλά και χάρη στη θεματολογία της είχε απήχηση.

Πιθανόν το Σάββατο 18/2, κατά τηλεοπτικούς κύκλους περι τον σταθμό, η Βίκυ Χατζηβασιλείου να βάλει τελεία στην τριετή αποχή της από την τηλεόραση και ταυτόχρονα να ανοίξει νέο «κεφάλαιο» στην τηλεοπτική πορεία της με την εκπομπή «Έχεις λόγο», πρόταση με περιεχόμενο ανάλογο με το «Πάμε πακέτο» (μετεξέλιξη του «Έχεις γράμμα») το οποίο μεταδιδόταν επι 19 χρόνια.

Η εκπομπή «Έχεις λόγο» προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η ατζέντα της θα αποτελείται από κοινωνικά θέματα, και ανάλογα την περίσταση ειδικοί θα κομίζουν τη γνώση τους.

Διαβαστε επίσης

Κοσμοπλημμύρα στο ERTFLIX για τη σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς»- Ένας στους τέσσερις είδε τα επεισόδια από το κινητό του

ΕΣΗΕΑ κατά Κούγια: Επιτίθεται σε δημοσιογράφους που ερευνούν ή καλύπτουν δικαστικές υποθέσεις

Σασμός – Spoiler: «Ματωμένος» ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:42