search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:58
MENU CLOSE

Ίος: Ο 18χρονος έψαχνε με αφίσα τον φίλο του για μια ημέρα πριν καταρρεύσει στο λιμάνι (Video)

05.07.2023 10:12
ios tragodia

Την τραγική ιστορία του νεαρού Ιρλανδού Μαξ Γουόλ, ο οποίος κατέρρευσε και πέθανε στην Ίο, αφού είχε περάσει μια μέρα ψάχνοντας απεγνωσμένα τον φίλο του Άντριου Ο΄Ντόνελ, ο οποίος είχε νωρίτερα χάσει τη ζωή του από πτώση, αποκαλύπτει η MailOnline.

Ο 18χρονος Μαξ ανησυχούσε ιδιαίτερα επειδή δεν έβρισκε τον φίλο του και πήγε σε ένα κατάστημα στην Ίο, όπου τύπωσε φωτογραφίες με την εικόνα του Άντριου, τις οποίες μοίρασε σε ντόπιους ζητώντας βοήθεια για να τον εντοπίσουν.

Ο Μαξ πέρασε ώρες αναζητώντας τον φίλο του και συναθλητή του στην ομάδα του ράγκμπι και όταν το άψυχο σώμα του Άντριου βρέθηκε στους πρόποδες ενός λόφου, αποφάσισε να επιστρέψει στο Δουβλίνο για να μοιραστεί την θλίψη του με τους συγγενείς και τους φίλους.

Την Κυριακή κατέβηκε στο λιμάνι της Ίου, με ένα σακίδιο και το κινητό στο χέρι, αλλά εκεί κατέρρευσε και πέθανε καθώς περίμενε να φτάσει το πλοίο της γραμμής για να επιστρέψει στον Πειραιά.

Η MailOnline στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι η αστυνομία στο νησί δεν άρχισε την έρευνα για τον Άντριου παρά το πρωί της Κυριακής, σχεδόν 24 ώρες αφότου είχαν χαθεί τα ίχνη του. Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Κολεγίου Σεντ Μάικλ, στο Δουβλίνο, Τιμ Κέλεχερ, η αστυνομία στην Ίο άρχισε τις έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας, την Κυριακή και όχι ήδη από την νύχτα. Τελικά εντόπισαν τον Άντριου από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου.

«Έπεσε από ένα σημείο όπου δεν υπάρχει προστατευτική μπάρα. Αν ήταν ένα-δύο μέτρα πιο μέσα καθώς περπατούσε, μπορεί να μην έπεφτε», δήλωσε ο Τιμ Κέλεχερ. «Είναι τραγωδία. Είμαστε συγκλονισμένοι. Ήταν δύο λαμπροί νέοι, σπουδαίοι αθλητές του ράγκμπι και ο Άντριου επίσης ήταν προικισμένος ποδοσφαιριστής», πρόσθεσε.

«Θα έπρεπε να γιορτάζουμε τις επιτυχίες τους κι αντί αυτού οι γονείς βρίσκονται σε ένα πλοίο με δύο φέρετρα με τα σώματα των παιδιών τους», ανέφερε ο Τιμ Κέλεχερ, τονίζοντας ότι οι δύο θάνατοι δεν συνδέονται και ο ίδιος δεν πιστεύει πως τα ποτά που είχαν καταναλώσει ευθύνονται, όπως έχει αναφερθεί σε διάφορα ΜΜΕ.

Στην Ίο έχουν μεταβεί Ιρλανδοί ντεντέκτιβ για να βοηθήσουν την τοπική αστυνομία στις έρευνες. Ο κύριος Κέλεχερ δήλωσε ότι ο Μαξ είχε υποβληθεί σε εγχείριση καρδιάς πριν από μερικά χρόνια.

Ο διευθυντής του Κολεγίου επιβεβαίωσε ότι ο Άντριου διασκέδαζε σε κλαμπ μαζί με τους φίλους του και αποφάσισε να επιστρέψει μόνος του στο κατάλυμα που είχε ενοικιάσει. Η εξαφάνισή του αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου και πιστεύεται ότι ο θάνατός του προήλθε από πτώση.

Όταν ενημερώθηκε η τοπική αστυνομία, έκρινε ότι είναι φυσιολογικό να περιμένει 24 ώρες πριν αρχίσει τις έρευνες και το βράδυ του Σαββάτου ήταν πολύ σκοτεινά για να ερευνηθεί η περιοχή, σύμφωνα με την MailOnline.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Απαρηγόρητος ο πατέρας που έχασε και τους δυο γιους του (video)

Λαύριο: Αστυνομική επιχείρηση σε δομή φιλοξενίας προσφύγων – Απομακρύνθηκαν 53 άτομα (video)

Καιρός σήμερα: Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές – Ποιες περιοχές θα επηρεάσουν τα φαινόμενα (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:55