search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Διπλή τραγωδία στην Ίο: Πώς έχασαν τη ζωή τους οι δύο 18χρονοι (video)

04.07.2023 07:52
irish_ios_new

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της Ιού από τον θάνατο των δύο νεαρών Ιρλανδών, που γιόρταζαν την αποφοίτηση τους στο νησί.

Οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων ενώ στην Ίο αναμένεται ιατροδικαστής από τον Πειραιά.

Μέχρι στιγμής από τις καταθέσεις συμμαθητών έχει γίνει γνωστό ότι έγινε κατανάλωση αλκοόλ.

Οι φίλοι φαίνεται ότι είχαν δει τον 18χρονο Άντριου στη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου αφού είχαν διασκεδάσει σε διαφορετικά σημεία του νησιού, αφού είχαν καταναλώσει αλκοόλ, να κινείται προς το κατάλυμα. Έχασε τον προσανατολισμό του, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών και βρέθηκε σε έναν αγροτικό χώρο, σε ένα μονοπάτι, όπου κατά πάσα πιθανότητα έχασε την ισορροπία του και ένα χτύπημα στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Στο κέντρο υγείας του νησιού οι γιατροί είδαν ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, το οποίο παραπέμπει σε χτύπημα από πέτρα ή ίσως βράχο.

Διαφορετική θα είναι η έρευνα για τον συμμαθητή του, ο οποίος είχε στεναχωρηθεί πολύ και είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την Ίο και την ώρα που περίμενε το πλοίο στο λιμάνι, έχασε τις αισθήσεις του. Ο συγκεκριμένος φέρεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και να είχε υποβληθεί πριν από τρία χρόνια σε μία επέμβαση καρδιάς, η οποία ήταν επιτυχημένη.

Συνολικά 90 ήταν οι μαθητές, ενώ υπήρχαν και συνοδοί και γονείς. «Ήταν ένας θεσμός το να πηγαίνουν στο συγκεκριμένο νησί οι απόφοιτοι του σχολείου κάθε χρόνο και να γιορτάζουν. Ήταν και συγγενείς τους μαζί», σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Πλέον γίνεται προσπάθεια τα 90 παιδιά να ταξιδέψουν σταδιακά πίσω για την Ιρλανδία μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα.

Διαβάστε επίσης:

Οινόφυτα: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο

Μύκονος: Άγριος ξυλοδαρμός εργολάβου από μπράβους (Video)

Κάντζα: Επιχείρηση ανάσυρσης άνδρα από συρμό του προαστιακού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:26