search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:13
MENU CLOSE

Καιρός: Έρχεται καύσωνας από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας

05.07.2023 15:47
kairos-new

Καύσωνας έρχεται από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας στη χώρα μας σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα, για ένα εντονότερο θερμό κύμα θερμοκρασιών από τα μέσα κυρίως της επόμενης εβδομάδας με χαρακτηριστικά καύσωνα από τις 12-13 Ιουλίου κάνει λόγο ο μετεωρολόγος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Αρναούτογλου αναφέρει χαρακτηριστικά για την επερχόμενη θερμή εισβολή: «Εντονότερο το θερμό κύμα από τα μέσα κυρίως της επόμενης εβδομάδας, με… πλεόνασμα ζέστης από τις 11 Ιουλίου αλλά και χαρακτηριστικά καύσωνα στη συνέχεια, από τις 12-13 Ιουλίου και μετά…».

Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα που διανύουμε

Υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στη χώρα έως και την Παρασκευή 07 Ιουλίου, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. 

Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει κατά τόπους τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου, τόσο σε ηπειρωτικές όσο και σε νησιωτικές περιοχές, ωστόσο η μικρή ενίσχυση του μελτεμιού το Σάββατο 08/07 θα συμβάλει στη πτώση των μεγίστων θερμοκρασιών κατά 1 έως 2°C.

Διαβάστε επίσης:

Περισσός: Επίθεση με βαριοπούλα και τσεκούρι στα γραφεία του ΚΚΕ – Συνελήφθη ο δράστης (photos)

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Λιοσίων

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν χορηγήσαμε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Όταν ξεκινήσαμε την ανάνηψη ήταν νεκρή», είπε εντατικολόγος του Παίδων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:11