search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:04
MENU CLOSE

Καρδίτσα: Νεαροί πυροβολούσαν στον αέρα μέσα στη νύχτα

06.07.2023 13:13
5772253

Πυροβολισμούς έριχναν στον αέρα δυο Έλληνες στην Καρδίτσα με ένα αεροβόλο πιστόλι, το οποίο προσπάθησαν να ξεφορτωθούν μόλις είδαν να φτάνουν αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν ειδοποιηθεί από τους περίοικους που αναστατώθηκαν από τους κρότους, το βράδυ της Τρίτης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δυο νεαρούς, τους ακινητοποίησαν και βρήκαν πάνω στον έναν από αυτούς ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 392 μεταλλικά σφαιρίδια, μία αμπούλα αερίου και ένα σπρέι πιπεριού. Στη συνέχεια, ξετρύπωσαν και το αεροβόλο όπλο που είχαν πετάξει σε κοντινό σημείο.

Όλα κατασχέθηκαν, ενώ οι δυο δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, άσκοπους πυροβολισμούς και διατάραξη κοινής ειρήνης, τους όρισε δικάσιμο και τους άφησε ελεύθερους με προφορική εντολή.

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Φωτιά σε δασική έκταση στην Άντισσα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

ΟΣΕ: Καμπανάκι από τους μηχανοδηγούς – Τέσσερα τρένα ακινητοποιήθηκαν μέσα σε μία εβδομάδα λόγω… κλαδιών (Photo)

Μαγιορκίνης: Πώς ο στρεπτόκοκκος πέρασε στον οργανισμό της 40χρονης και προκάλεσε σήψη (Video)  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:00