search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:35
MENU CLOSE

Λονδίνο: Ένα κορίτσι νεκρό και 17 τραυματίες μετά την πρόσκρουση του ΙΧ σε σχολείο στο Γουίμπλεντον

06.07.2023 17:34
sxoleio
AP

Ένα τζιπ, μάρκας Land Rover, εισέβαλε νωρίτερα σήμερα σε δημοτικό σχολείο στο Γουίμπλεντον, έξω από το Λονδίνο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μία μαθήτρια σκοτώθηκε ενώ οι τραυματίες είναι 17.

Εκείνο που από την αρχή αποσαφηνίστηκε είναι πως το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 17. Το μοιραίο ΙΧ ανήκει σε γυναίκα που ύστερα από ένα ιατρικό επεισόδιο που αντιμετώπισε έπεσε πάνω στο κτίριο.

Το περιστατικό καταγράφηκε το πρωί, λίγο πριν από τις 10:00, τοπική ώρα, και αμέσως έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα. Από τους τραυματίες, οι εννέα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε ανακοίνωσή της για το συμβάν, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου έκανε λόγο για μια σοβαρή σύγκρουση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει συλλήψεις για το περιστατικό που προκάλεσε πόνο στο σχολείο το οποίο γιόρταζε το τέλος της χρονιάς.

«Όλοι τρομοκρατήθηκαν. Στο σχολείο διεξαγόταν γιορτή όταν έγινε η σύγκρουση» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας. «Άκουσα έναν τεράστιο θόρυβο, ήταν σαν βόμβα» δήλωσε κάποιος.

Διαβάστε επίσης:

Μεξικό: Στο φως η χαμένη πόλη των Μάγια

H Μόσχα διαρρέει φωτογραφίες του Πριγκόζιν μεταμφιεσμένου με περούκες και στολές

Γερμανία: Επτά συλλήψεις για «τρομοκρατική οργάνωση» – Η σύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:33