search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:22
MENU CLOSE

Νατσιός: Να προστατευτεί το αγέννητο παιδί – «Εξαπάτηση της ΝΔ για τον γάμο ομόφυλων»

06.07.2023 22:37
natsios

Υπέρ της προστασίας του αγέννητου παιδιού και κατά των αμβλώσεων τάχθηκε στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή ο Δημήτρης Νατσιός.

Ο επικεφαλής του κόμματος ΝΙΚΗ, έκανε μια έμμεση αναφορά στο θέμα των αμβλώσεων καθώς διερωτήθηκε ποιο θα είναι αντικείμενο του νέου υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και πρόσθεσε ότι κατά την άποψή του πρέπει να προστατεύσει το αγέννητο παιδί.

Για την ενίσχυση της Οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος που απειλεί την Ελλάδα ο κ. Νατσιός ζήτησε φοροαπαλλαγές που θα αυξάνονται γεωμετρικά ανάλογα με τον αριθμό των μελών.

Επίσης, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της επειδή προεκλογικά δεν είπε τίποτα για τον γάμο ομοφύλων που προωθεί και έκανε λόγο για προσβολή της παράδοσης και ευθεία προσβολή του Συντάγματος.

Ο κ. Νατσιός στην ομιλία του αναφέρθηκε και στα ζητήματα της ακρίβειας. «Δεν είναι επίμονη η ακρίβεια αλλά η κερδοσκοπία των μεγάλων ομίλων για τους οποίους δεν είπε τίποτα ο κ. Μητσοτάκης» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε επίσης:

Παραλήρημα Στίγκα: Τι είναι φασισμός και τι Δημοκρατία, αναρωτιέται ο πρόεδρος των Σπαρτιατών

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε η Πόπη Τσαπανίδου, «αγνοούνταν» μετά την αποχώρηση Τσίπρα

Κάλεσμα Μητσοτάκη σε Ανδρουλάκη για το άρθρο 16: «Μην κάνετε πίσω όπως ο Παπανδρέου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:21