search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 05:56
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Πώς έμαθε ο Ανδρουλάκης την παραίτηση Λοβέρδου

06.07.2023 06:00
androulakis

«Δύο ξένοι» στο ίδιο κόμμα ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Ανδρέας Λοβέρδος από την εκλογή αρχηγού του ΠΑΣΟΚ μέχρι και χθες.

Η παραίτηση Λοβέρδου ήταν έκπληξη κυρίως για την στιγμή που διάλεξε για να το κάνει. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Ανδρουλάκης έμαθε για την παραίτηση Λοβέρδου χωρίς να έχει φτάσει η επιστολή στα χέρια του, την οποία παρέδωσε συνεργάτης του πρώην υπουργού στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Στην Χαριλάου Τρικούπη κρατούν χλιαρή στάση αφού το μόνο που σχολίασαν ήταν: «καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται από αυτές». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει πλέον η στάση που θα κρατήσει ο Ανδρέας Λοβέρδος και το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

Πάντως, ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει πολλάκις δηλώσει ότι είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν θα εγκαταλείψει εύκολα την πολιτική.

Διαβάστε επίσης:

Μάχη για την πρωτοκαθεδρία στην ακροδεξιά πολυκατοικία

Θάνος Τζήμερος: Το twitter μπλόκαρε προσωρινά τον λογαριασμό του

Μητσοτάκης: Παιχνίδια με τον Peanut στη διάρκεια της συνέντευξης στο Bloomberg

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 02:49