search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:39
MENU CLOSE

Σάλμα Χάγιεκ: 56 ετών… κορμάρα – Η φωτογραφία με μπικίνι και τα αποθεωτικά σχόλια (Photos)

06.07.2023 12:19
salma-hayek-new

Την Εθνική Ημέρα Μπικίνι θέλησε να… τιμήσει η Σάλμα Χάγιεκ ποστάροντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου η ίδια απεικονίζεται με το δικό της μπικίνι.

«Ευτυχισμένη Ημέρα Μπικίνι! Μπορείτε να πιστέψετε ότι το μπικίνι υπάρχει μόλις 77 χρόνια;! Ας ελπίσουμε να μην τα απαγορεύσουν και αυτά #notathrowback» έγραψε στη λεζάντα με τους followers να την αποθεώνουν στα σχόλια για την καλλίγραμμη σιλουέτα που διατηρεί στα 56 της χρόνια.

«Είσαι το ίδιο όμορφη όπως ήσουν πριν από 30 χρόνια», «Ουάου», «Η Σάλμα επαναπροσδιορίζει συνεχώς την ομορφιά» είναι λίγα μόνο από τα εκατοντάδες σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της.

Αυτή δεν είναι, μάλιστα, η πρώτη φορά που η ηθοποιός αναδεικνύει το σώμα της μέσα από δημόσιες αναρτήσεις της στα social media. Λίγες ημέρες πριν, είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο μερικές γυμνές φωτογραφίες της -έχοντας καλύψει συγκεκριμένα σημεία του σώματος της με πετσέτες μπάνιου- την ώρα που χαλάρωνε σε μια σάουνα προς τιμήν της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ευεξίας.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: «Κανείς δεν ξέρει τι πέρασα για να γίνω μάνα» (Video)

Τσάνινγκ Τέιτουμ – Ζόι Κράβιτζ: Στην Ελλάδα για διακοπές το διάσημο ζευγάρι (Video)

Μαντόνα: Ανησυχία για την υγεία της – «Είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:38