search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:15
MENU CLOSE

Δεύτερη νεκροψία ζητούν φιλοζωικές για το άλογο που πέθανε στην Κέρκυρα

07.07.2023 18:18
alogo kerkyra

Τη διενέργεια δεύτερης νεκροψίας με δικό τους κτηνίατρο στο άλογο που πέθανε στην Κέρκυρα ζητούν εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων, μετά τα αποτελέσματα της πρώτης, που έδειξαν ότι δεν υπήρξε ίχνος κακοποίησης στο ζώο.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις υποστηρίζουν ότι το άλογο εργαζόταν σε απαγορευτικά υψηλές θερμοκρασίες, με μεγάλο βάρος στην άμαξα ενώ ήταν εξασθενημένο από ασθένεια και καταγγέλλουν «κουκούλωμα» της υπόθεσης.

Η πρόεδρος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Οργάνωσης Νατάσα Μπομπολάκη δήλωσε στο Τhesstoday.gr ότι «το άλογο αυτό ήταν 15 χρονών, πέρασε πρόσφατα βαριά πνευμονία και η καταπόνησή του στον ήλιο το έστειλε στον θάνατο του».

Όπως αναφέρει, η ΠΦΠΟ θα αποστείλει κατεπείγον αίτημα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Εισαγγελία και στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας για την διενέργεια δεύτερης νεκροψίας στο ζώο, αυτή τη φορά με δικούς τους κτηνιάτρους.

Διαβάστε επίσης:

Πέλλα: Μηχανή έπεσε πάνω σε συρμάτινη περίφραξη – Νεκρή μια 17χρονη

Κέρκυρα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για το θάνατο του αλόγου

Φθιώτιδα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 50χρονος προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα που πνιγόταν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:15