search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:30
MENU CLOSE

Μαντόνα: Την επανέφεραν με φάρμακο που χορηγείται για υπερβολική χρήση ναρκωτικών

07.07.2023 09:38
MADONNA

Σύμφωνα με το RadarOnline.com., η κατάσταση της Μαντόνα ήταν πολύ σοβαρότερη από ότι έχουν αφήσει να εννοηθεί ο μάνατζερ και οι οικείοι της.

Όταν η βασίλισσα της ποπ δεν ανταποκρινόταν στις 24 Ιουνίου, αναγκάστηκαν να της χορηγήσουν ένεση NARCAN, ανέφεραν πηγές. Πρόκειται για ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται και για περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.

Το NARCAN είναι μια επείγουσα ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται συνήθως για την αναστροφή των απειλητικών για τη ζωή επιπτώσεων μιας ενδεχόμενης υπερβολικής δόσης. Χρησιμοποιείται όμως και για την αντιμετώπιση του σηπτικού σοκ σε ασθενείς – με το τελευταίο να αφορά την περίπτωση της Μαντόνα, σημειώνει το δημοσίευμα.

Η ένεση, βρίσκεται συνήθως στα κιτ ιατρικής θεραπείας των διασήμων, θεωρείται χρήσιμη για την αύξηση της αρτηριακής πίεσης κατά τη διαχείριση του σηπτικού σοκ, μιας απειλητικής για τη ζωή κατάστασης που εμφανίζεται όταν η αρτηριακή πίεση πέφτει σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως που να υποδηλώνει ότι η Μαντόνα χρειαζόταν το NARCAN για τις αρνητικές συνέπειες οποιασδήποτε χρήσης ναρκωτικών, αναφέρει το δημοσίευμα.

Εκπρόσωπος της Μαντόνα δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Διαβάστε επίσης:

Britney Spears: «Περιμένω δημόσια συγγνώμη» – Ο μπασκετμπολίστας μιλά για το περιστατικό (video)

Στικούδη: Δεύτερη «χυλόπιτα» στον Λιάγκα και τον ΑΝΤ1

Τέιλορ Σουίφτ: Ο πρωθυπουργός του Καναδά της ζητά να συμπεριλάβει τη χώρα στην παγκόσμια περιοδεία της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:29