search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Μασκ σε Ζάκερμπεργκ: «Έλα να… μετρηθούμε» – Εκτός ορίων ευπρέπειας η κόντρα τους

10.07.2023 20:18
twitter threads 99- new

Σε άλλο επίπεδο περνά πλέον η κόντρα των δισεκατομμυριούχων Μασκ και Ζάκερμπεργκ.

Υπεύθυνος για την… κατηφόρα αυτή τη φορά ο ιδιοκτήτης του Twitter που πρότεινε στον Mr Facebook να κάνουν «έναν κυριολεκτικό διαγωνισμό μέτρησης πέους»

Στο μήνυμά του, εμπνευσμένο από το λανσάρισμα του Threads – πρόκειται για την «απάντηση» της Meta στο Twitter – ο Έλον Μασκ συμπεριέλαβε και ένα emoji μεζούρας.

Επίσης, χρησιμοποίησε μία λέξη της αργκό που είναι δημοφιλής στους δεξιούς κύκλους, ως όρος χλευασμού. «Ο Ζουκ είναι κερατάς» επiσήμανε.

Σημειώνεται ότι μέχρι τη Δευτέρα, το Threads είχε φτάσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα με τον ιστότοπο Techcrunch, κάτι που προκάλεσε την οργή του Έλον Μάσκ.

Το Twitter έχει περίπου 250 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, αλλά έχει πληγεί από διαμάχες και τεχνικά προβλήματα από τότε που ο Μασκ, το αγόρασε πέρυσι, για 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ξεκινώντας το Threads, ο Ζάκερμπεργκ είπε από την πλευρά του: «Ο στόχος είναι να το διατηρήσουμε φιλικό καθώς επεκτείνεται. Νομίζω ότι είναι εφικτό και θα είναι τελικά το κλειδί της επιτυχίας του.

«Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο το Twitter δεν πέτυχε όσο νομίζω ότι θα έπρεπε, και θέλουμε να το κάνουμε διαφορετικά» επισήμανε ο δισεκατομμυριούχος των social media.

Διαβάστε επίσης:

Threads: Αυτός είναι ο «δολοφόνος του Twitter» – Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή (photos/videos

Διάστημα: Με τη μέθοδο «σάντουιτς» σχηματίστηκαν Άρης και Ουρανός;

Ask Jesus: Ιησούς από… τεχνητή νοημοσύνη έχει όλες τις απαντήσεις (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:44