search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:54
MENU CLOSE

Μπιγιονσέ: Ο αδερφός της ζούσε σε τροχόσπιτο – Δεν τον έχει συναντήσει ποτέ

11.07.2023 13:07
BEYONCE

Οι απιστίες του Μάθιου Νόουλς, πατέρα της Μπιγιονσέ είναι γνωστές. Ο Νίξον Νόουλς είναι ο 14χρονος γιος του πατέρα της ποπ σταρ και τον απέκτησε όσο ήταν ακόμα παντρεμένος με τη μητέρα της Τίνα Νόουλς-Λόουσον.

Αφού χώρισε με τον Μάθιου, η μητέρα του αγοριού, Αλεξάντρα πέρασε δύσκολες στιγμές, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης και το 2014 μετακόμισε σε ένα τροχόσπιτο.

Η Μπιγιονσέ δεν έχει έχει συναντήσει ποτέ τον αδερφό της κι ούτε έχει προσφέρει κάποια οικονομική βοήθεια στην οικογένειά του.

«Είναι δισεκατομμυριούχος και μόλις αγόρασε το πιο ακριβό σπίτι στην Καλιφόρνια, δέκα μίλια μακριά από το σπίτι μας. Αλλά όχι, δεν υπήρξε καμία επαφή» δήλωσε η Αλεξάντρα σε πρόσφατη συνέντευξη.

«Ο πόνος χρειάζεται κι άλλο χρόνο για να επουλωθεί. Η κύρια ανησυχία μου ήταν να αντιμετωπίσω ένα παιδί που ρωτάει: “Γιατί αυτό το άτομο δεν με αγαπάει;”. Κάθομαι στο μπάνιο και κλαίω μερικές φορές γιατί δεν ξέρω πώς να τον βοηθήσω να γίνει ο εαυτός του» ανέφερε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τη Sun, «η Αλεξάντρα λυγίζει και κλαίει ακούγοντας ένα από τα τραγούδια της Μπιγιονσέ», ειδικά εκείνο με τίτλο «Ring Off», το οποίο αφηγείται την ιστορία των απιστιών του πατέρα της, Μάθιου.

Η Μπιγιονσέ τραγουδάει:

«Μαμά, καταλαβαίνω τις πολλές άγρυπνες νύχτες σου

Όταν κάθεσαι και σκέφτεσαι τον πατέρα

Ή το πόσο προσπάθησες για να είσαι μία τέλεια σύζυγος

Συνήθιζες να ντύνεσαι και να φτιάχνεις τα μαλλιά σου

Μετά χαμογελούσες μέσα από τα δάκρυά σου

Στον καθρέφτη, κοιτούσες

Και έλεγες μια προσευχή

“Μακάρι να μου έλεγε ότι είμαι όμορφη”…

Μακάρι να μην πονούσε καθόλου

Δεν ξέρω πώς έφτασα εδώ

Κάποτε ήμουν αυτή που είχε την καρδιά του”».

«Αν ακούσεις το Ring Off, είναι η ιστορία» δήλωσε η 52χρονη Αλεξάντρα.

Μέχρι πριν 2 χρόνια εκείνη και ο γιος της Νίξον ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο με δυο δωμάτια μέχρι που τους πήρε κοντά της η καλή της φίλη, η ηθοποιός Σαρ Τζάκσον. Μόλις το 2017 η Αλεξάντρα μπόρεσε να νοικιάσει το δικό της διαμέρισμα.

Νωρίτερα φέτος, η ίδια με τον γιο της, Νίξον, μετακόμισαν σε ένα σπίτι 5 υπνοδωματίων σε ένα προάστιο του Λος Άντζελες, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Sun.

Η ίδια εξακολουθεί, ωστόσο, να στενοχωριέται που ο μικρός Νίξον δεν θα γνωρίσει ποτέ, όπως όλα δείχνουν, την αδερφή του.

«Του λέω, “η φήμη δεν ισοδυναμεί με ευτυχία”, γι’ αυτό ποτέ μην επιθυμείς αυτό που έχει κάποιος άλλος. Αλλά είναι δύσκολο να βλέπεις ανθρώπους να ζουν ως δισεκατομμυριούχοι. Τι σκέφτεται αυτό το παιδί όταν εγώ δουλεύω 16 ώρες την ημέρα και προσπαθώ να πληρώσω τους λογαριασμούς; Πώς αισθάνεται;» είπε τέλος.

Ωστόσο, δεν θέλει να κατηγορήσει τη Μπιγιονσέ για αυτή την εξέλιξη.

«Νομίζω ότι η Μπιγιονσέ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και δεν έχει κάνει ποτέ κάτι που να με βλάψει» κατέληξε στη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Δημόσια έξοδος με την κόρη της και τον Βασίλη Μπισμπίκη (Photos)

Καίτη Φίνου για Μις Ολλανδία: «Γιατί να βγει τρανς με ανδρικό μόριο;»

Περικλής Κονδυλάτος: Χαμός στο Twitter με την εμφάνισή του στον ημιτελικό του Survivor – «Τι ντουκόχρωμα πέρασε στο πρόσωπο;» (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:52