search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:41
MENU CLOSE

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Τι είπε η Ελένη Κοκκίδου για το τέλος της Βουλίτσας στη σειρά (Video)

11.07.2023 13:56
kokkidoy-moyrmoyra-new

Για τον θάνατο της τηλεοπτικής Βουλίτσας στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε η Ελένη Κοκκίδου, τονίζοντας ότι ύστερα από τόσα χρόνια σε αυτόν τον ρόλο, νιώθει ότι αποχαιρετά ένα αγαπημένο της πρόσωπο.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Alpha τώρα», η ηθοποιός αναφέρθηκε στην τελευταία της σκηνή και τη συγκίνηση που προκάλεσε στο κοινό, με τη Βίκυ Χατζή να παραδέχεται ότι και η ίδια λύγισε.

«Βρε Ελένη μου, αν σου πω ότι συγκινήθηκα, θα το πιστέψεις; Αλήθεια! Όπως και πολλοί τηλεθεατές» είπε η δημοσιογράφος έπειτα από την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, με την Ελένη Κοκκίδου να προσθέτει:

«Είναι ο συνδυασμός της εικόνας, του γεγονότος και της ψυχής της Βούλας, γιατί μέσα από το τραγούδι βγαίνει η ψυχή μας. Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το τραγούδι, δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή.

Το να βγαίνεις από έναν τέτοιο ρόλο μετά από δέκα χρόνια είναι σαν να αποχαιρετάς έναν πολύ αγαπημένο σου άνθρωπο, ο οποίος πάει κάπου αλλού, να ζήσει σε μια άλλη χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Μπιγιονσέ: Ο αδερφός της ζούσε σε τροχόσπιτο – Δεν τον έχει συναντήσει ποτέ

Δέσποινα Βανδή: Δημόσια έξοδος με την κόρη της και τον Βασίλη Μπισμπίκη (Photos)

Καίτη Φίνου για Μις Ολλανδία: «Γιατί να βγει τρανς με ανδρικό μόριο;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:40