search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 09:56
MENU CLOSE

Βούλτεψη: «Προφανώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να ορίσει τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων» (Video)

11.07.2023 10:54
voultepsi new

Τη στιγμή που όσοι προγραμματίζουν τις διακοπές τους το επόμενο διάστημα έχουν στραμμένη τη προσοχή τους στη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου για την αντιμετώπιση των πανάκριβων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, έρχεται η Σοφία Βούλτεψη να τους… προσγειώσει.

Όπως δήλωσε η υφυπουργός Μετανάστευσης (μία από τις ελάχιστες που έμειναν αμετακίνητες στη θέση τους και στη νέα κυβέρνηση) η σύσκεψη γίνεται απλά για να… γίνει.

Η κα Βούλτεψη ανέφερε ότι η κυβέρνηση «αποφάσισε να παρέμβει για να δει τι συμβαίνει. Προφανώς δεν μπορεί να ορίσει τις τιμές, αλλά να ενημερωθεί για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί».

Στο ερώτημα που δέχθηκε αν γίνεται όλος ο ντόρος απλώς για ενημέρωση, η Σοφία Βούλτεψη απάντησε ότι «στην ελεύθερη οικονομία της αγοράς δεν μπορείς να παρέμβεις νομοθετικά. Όταν γίνεται συνεννόηση, τα συζητάς όλα, κάνεις συστάσεις και ζητάς να δεις εάν θα διορθωθούν αυτά».

Διαβάστε επίσης

Καιρός: Ο καύσωνας μπορεί να ξεπεράσει τις 9 μέρες – «Ισχυρότερος του αναμενόμενου», προβλέπει ο Καλλιάνος (video)

Θεσσαλονίκη: Σοκ για νύφη – Έμαθε ότι είναι… παντρεμένη λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

ΔΕΔΔΗΕ: Σε ποιες περιοχές της Αττικής θα γίνουν σήμερα διακοπές ρεύματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12