search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:07
MENU CLOSE

Γιώργος Μαζωνάκης: Οργή από τους followers – Έβγαλε βίντεο ενώ οδηγούσε μηχανάκι (Video)

12.07.2023 10:03
mazonakis-new (2)

Αντιδράσεις προκάλεσε η τελευταία ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη ο οποίος θέλησε να προωθήσει το νέο του single μέσω ενός βίντεο που οι followers του αποδοκίμασαν.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής καταγράφει τον εαυτό του με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου του, ενώ παράλληλα οδηγεί ένα μηχανάκι. Την ίδια ώρα, τραγουδά το νέο του single, ενώ πίσω του φαίνεται να κάθεται μία γυναίκα, χωρίς κράνος.

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή επισήμαναν τόσο ότι παραβιάζει τον ΚΟΚ όσο και ότι με το βίντεο αυτό που κοινοποίησε, προάγει και προωθεί λάθος πρότυπα προς τους νεότερους.

«Παραβιάζεις τον ΚΟΚ», «γίνεστε λάθος σε πρότυπο σε χιλιάδες θαυμαστές σας νεαρής ηλικίας», «αυτό είναι επικίνδυνο, παρακαλώ μην προωθείτε τέτοια πρότυπα οδήγησης» γράφουν -μεταξύ άλλων- στα σχόλια, οι followers που αυτή τη φορά αποδοκίμασαν τον τραγουδιστή για το περιεχόμενο στο προφίλ του.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Εντάσεις, ανατροπές και μια πρόταση γάμου! (Videos)

Νικόλ Κίντμαν: Εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας (photos/video)

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Ποια είναι η σημαντικότερη ταινία του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:00