search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:51
MENU CLOSE

Survivor All Star: Νικητής ο Σάκης Κατσούλης – Εντάσεις, ανατροπές και μια πρόταση γάμου! (Videos)

12.07.2023 09:03
telikos-survivor-new

Μετά από 6 και πλέον μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, το Survivor All Star έφτασε στο τέλος του με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται για ακόμα μια χρονιά στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου.

Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης κατάφεραν να φθάσουν στην τελική δυάδα, διεκδικώντας το πολυπόθητο τρόπαιο αλλά και το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Από τη λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παίκτες που συμμετείχαν φέτος στον διαγωνισμό, οι συγγενείς και φίλοι των δυο φιναλίστ αλλά και ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος έδωσε το παρών κάνοντας τη δική του ανασκόπηση για τη χρονιά που έκλεισε.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού «μαραθωνίου», που ξεπέρασε σε διάρκεια της 5μιση ώρες, προβλήθηκαν θεματικά βίντεο – αφιερώματα, ενώ το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν ο Ηλίας Μπόγδανος και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μεγάλος νικητής ο Σάκης Κατσούλης

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οι τηλεφωνικές έκλεισαν με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον μεγάλο νικητή που δεν ήταν άλλος από τον Σάκη Κατσούλη.

Ο 33χρονος επιχειρηματίας, που κατάφερε να κάνει το double, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες τους να σπεύσουν να τον αγκαλιάσουν και να τον συγχαρούν.

Μεταξύ αυτών, εννοείται, και η σύντροφός του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση.

«Δεν έχω λόγια αλλά ένα πράγμα θα πω σε όλους: αγαπάτε και να είστε ειλικρινείς. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μεγάλο πράγμα η αγάπη του κόσμου, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ σήμερα» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νικητή.

Ένταση ανάμεσα σε Κατσούλη και Σχίζα

Από τον τελικό δεν έλειψαν, όμως , και οι εντάσεις. Αφορμή για μια τέτοια στιγμή αποτέλεσε η τοποθέτηση του Στάθη Σχίζα ο οποίος ερωτηθείς για την οικειοθελή του αποχώρηση από το παιχνίδι, έκανε λόγο για ανθρωποφαγία.

«Ο Νίκος ήταν ο μοναδικός παίκτης που ήξερε ότι θα αποχωρήσω, προσπάθησε να με πείσει να παραμείνω. Του είπα να συνεχίσει εκείνος για εμάς και το απέδειξε, γιατί σήμερα βρίσκεται εδώ.

Για μένα η πιο δύσκολη στιγμή ήταν η αποχώρησή μου, δεν ταίριαζα πια εκεί μέσα. Το παιχνίδι είχε γίνει ανθρωποφάγο και απάνθρωπο. Ήταν πολύ έξω από τη δική μου φιλοσοφία. Οπότε άφησα τον Νίκο να προχωρήσει, του βγάζω το καπέλο που τα κατάφερε» τόνισε.

Στα λόγια αυτά, ωστόσο, ο Νίκος Κατσούλης αντέδρασε, επισημαίνοντας ότι όλοι πέρασαν τα ίδια και ότι απο κει και πέρα ο καθένας εκλαμβάνει διαφορετικά τα γεγονότα και φέρεται όπως αρμόζει στον χαρακτήρα του.

«Δεν μου αρέσουν οι έννοιες που χρησιμοποιούνται, οι λέξεις έχουν μεγάλη βαρύτητα. Δεν θέλω καν να ξεστομίζω τη λέξη “ανθρωποφαγία”. Καθένας εκλαμβάνει τα γεγονότα όπως εκείνος τα αισθάνεται. Εγώ δεν εξέλαβα κάτι τέτοιο από τους συμπαίκτες μου, ίσως έπαιζα το παιχνίδι διαφορετικά

Δεν συμφωνώ με τον όρο ανθρωποφαγία. Εμένα δεν με τιμάει να πω για κάποιον ότι τον άφησα πίσω, γιατί με κάποιον τρόπο του ταίριαζε το παιχνίδι. Περάσαμε και αντέξαμε όλοι τα ίδια, σέβομαι όμως την άποψη του καθενός. Δεν το μετάνιωσα ποτέ κι αν ξαναμπώ θα μπω για το αγωνιστικό κομμάτι και όχι για τη στρατηγική», κατέληξε ο φιναλίστ του Survivor All Star καταχειροκροτούμενος από το κοινό.

Το βίντεο – αφιέρωμα στον Γιώργο Λιανό

Το «Survivor All-Star» ήταν γεμάτο στιγμές αγωνίας, εντάσεων και αδρεναλίνης, αλλά πίσω από την επιτυχημένη εκπομπή βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος καθοδηγούσε και ενθάρρυνε τους παίκτες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η παραγωγή του ΣΚΑΪ προετοίμασε, λοιπόν, ένα ειδικό βίντεο-αφιέρωμα με τις πιο χιουμοριστικές στιγμές του.

Η πρόταση γάμου στο Survivor all star

Από τον τελικό δεν έλειψαν και τα… απρόοπτα! Τη λαμπερή βραδιά προβλήθηκε ένα βίντεο το οποίο αφορούσε σε μια πολύ συγκινητική στιγμή που δεν είχε γίνει γνωστή.

Πρόκειται για μια πρόταση γάμου, που έγινε στον Άγιο Δομίνικο από άτομο της παραγωγής, τον Πάνο στην καλή του, που είχε γνωρίσει στο νησί! Όπως ήταν φυσικό η στιγμή καταχειροκροτήθηκε!

Η αγκαλιά του Σάκη με τον πατέρα του

Όταν ο Μπάρτζης συνεχάρη τον Σάκη για τη νίκη του

Διαβάστε επίσης:

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Ποια είναι η σημαντικότερη ταινία του

Ελένη Φουρέιρα: Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο Instagram

Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί: Και η «μάχη» συνεχίζεται… (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 20:47