search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:16
MENU CLOSE

Εμμένει σε κοινή υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ο Μαργαρίτης

13.07.2023 15:45
theodoros margaritis

Την ανάγκη να βρεθεί υποψηφιότητα από το προοδευτικό Κέντρο και μετά να στηριχτεί από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, επανέλαβε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Την πρόταση «να αναζητήσουμε κοινή λύση στο κέντρο της Αθήνας απέναντι σε μία αποτυχημένη δημοτική αρχή από το προοδευτικό Κέντρο», διατύπωσε, μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο Θόδωρος Μαργαρίτης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Στους δήμους πρέπει να έχουμε ευελιξία», απάντησε, ερωτηθείς για κοινά υποστηριζόμενες υποψηφιότητες από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον δήμο Αθηναίων, λέγοντας ότι πρέπει να προκύψει μία υποψηφιότητα «από το προοδευτικό Κέντρο» ώστε «μετά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να δώσουν την στήριξή τους».

Μάλιστα, ο Θόδωρος Μαργαρίτης έφερε το παράδειγμα του 2010, όταν ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και η κοινωνία των πολιτών «στήριξαν τις υποψηφιότητες Καμίνη και Μπουτάρη και έφυγαν από τα χέρια της Δεξιάς οι δύο μεγάλοι δήμοι», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Συν τοις άλλοις, ο Θόδωρος Μαργαρίτης απηύθυνε και την προειδοποίηση πως «αν οι δυνάμεις της προοδευτικής αντιπολίτευσης πάνε με τον αυτοματισμό της κομματικής καταγραφής, υπάρχει ο κίνδυνος ο Κασιδιάρης και άλλοι ακροδεξιοί, επικαλούμενοι υπαρκτά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, να βρεθούν σε ισχυρότερη θέση καταγραφής από την Κεντροαριστερά».

Διαβάστε επίσης:

Ψήφος Αποδήμων: «Δεν δίνουμε εκβιαστικά συναίνεση» απαντά το ΠΑΣΟΚ στις αιχμές Μητσοτάκη

Μητσοτάκης στο ΥΠΕΣ: Αξιολόγηση πρωτίστως για επιβράβευση των δημοσίων υπαλλήλων

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι στηρίζουν Τσακαλώτο που ανακοινώνει αύριο την υποψηφιότητά του – Η Μαριλένα Κοππά υπέρ Έφης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:12