search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:29
MENU CLOSE

Η μανία του Νότη και του Παναγιωτόπουλου με τα άλογα, τα βερεσέ βάγια της Πάτρας και ένα… airball του ΣΥΡΙΖΑ!

13.07.2023 06:00
mitarakis 776- new

Δεν μπορεί, κάποιο απωθημένο, κάποια αγάπη, κάτι τέλος πάντως έχουν εκεί στη ΝΔ με τα άλογα και συνεχώς διακατέχονται από διάφορες έφιππες μεγαλομανίες.

Βλέπετε δεν είναι ο Νότης Μηταράκης με την ιδέα για την… έφιππη αστυνομία που θα έκανε, λέει, βόλτες στην Αθήνα, έτσι για τουριστικές και φολκλορικούς λόγους!

Ήταν λίγο καιρό πριν και ο πρώην υπουργός Άμυνας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που ήθελε να οργανώσει μία μεγαλοπρεπή εμφάνιση έφιππου τάγματος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου για να δώσει ένα ξεχωριστό χρώμα στη γιορτή.

Και τις δύο φορές, επενέβη ευτυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σταμάτησε το σόου με τα αλόγατα και δεν έγινε η Αθήνα σαν από σκηνή μάχης στον αμερικανικό εμφύλιο.

Πάντως ο Νότης είχε ενθουσιαστεί με την ιδέα. Τόσο πολύ που είχε υπογράψει από το πρωί της Τετάρτης το χαρτί για τις δαπάνες του έφιππου σώματος! Απλά στη συνέχεια το ανακάλεσε κι έτσι δεν μάθαμε το κόστος που θα είχε όλη αυτή η ιστορία.

Ωστόσο μένει ένα ερώτημα.

Προφανώς την ιδέα του την έριξαν κάποιοι από την ιεραρχία της Αστυνομίας.

Άραγε, του το εισηγήθηκαν επειδή όντως είχαν «φτιαχτεί» και κείνοι και πίστευαν ότι θα έκαναν φοβερή εντύπωση σε πολίτες και τουρίστες ή απλά ήθελαν να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά του υπουργού και ο Νότης τσίμπησε;

Τα απλήρωτα βάγια της Πάτρας

Δεν θέλω να το πιστέψω, αλλά δεν μπορώ και να μην το μεταφέρω αυτό που έμαθα.

Θυμάστε την φλογερή υποδοχή που είχαν ετοιμάσει προεκλογικά οι ΟΝΝΕΔίτες της Πάτρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μάκη Βορίδη λίγες μέρες αργότερα.

Μία υποδοχή με βάγια και δάφνες να σκορπίζονται στους δρόμους απ’ όπου θα περνούσε ο πρωθυπουργός. Ήταν μάλιστα και υπερπαραγωγή: οι γαλάζιοι νεολαίοι είχαν φτιάξει κι ένα χαρτόνι με γαρύφαλλα για να δείξουν την αγάπη τους στον αρχηγό – χωρίς καν να γνωρίζει ο ίδιος για τις προθέσεις τους.

Ε, λοιπόν, να πουλάκι μου μαρτύρησε ότι τα βάγια τα είχαν πάρει από έναν παραγωγό, τον οποίο άφησαν… απλήρωτο! Και αναγκαστικά ο άνθρωπος κατέφυγε σε νομικά μέσα για να πάρει τα χρήματά του!

Το αυτοδιοικητικό airball του ΣΥΡΙΖΑ

Αφού ξεπέρασαν το θέμα με το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ, βλέποντας μάλιστα ότι αρχίζουν πλέον να εμφανίζονται και οι υποψήφιοι διάδοχοι του Αλέξη Τσίπρα, είπαν να το ρίξουν στα… αυτοδιοικητικά.

Δεν είναι μία εύκολη δουλειά αυτή για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για την ακρίβεια, εάν αύριο τους έλεγε κάποιος ότι καταργούνται οι δήμοι και οι περιφέρειες και δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο, μπορεί και να πανηγύριζαν πιο πού κι από το βράδυ του δημοψηφίσματος το 2015.

Βλέπετε, στο θεσμό της αυτοδιοίκησης οι Συριζαίοι είναι εξαιρετικά αδύναμοι και το 2019 υπέστησαν οδυνηρή ήττα, κερδίζοντας μονοψήφιο αριθμό από τους 330 και πλέον δήμους και βέβαια καμία από τις 13 περιφέρειες.

Τώρα κινδυνεύουν να πάθουν ακόμα χειρότερα, έτσι όπως είναι η κατάσταση.

Το σχετικό φάκελο τον χειριζόταν ο Χρήστος Σπίρτζης, αλλά μετά την παραίτησή του από την πολιτική γραμματεία, τον παρέδωσε στον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη.

Ένα μόνο θα σας πω για να καταλάβετε το μέγεθος της σύγχυσης. Για την περιφέρεια Αττικής ο Σπίρτζης εισηγήθηκε στήριξη στον Γιάννη Σγουρό, ενώ οι περισσότεροι κορυφαίοι, μεταξύ των οποίων ο Πάνος Σκουρλέτης (των γνωστών… επιτυχιών του 2019) και ο Νίκος Παππάς, λένε ότι πρέπει να δοθεί το χρίσμα στον Γιώργο Ιωακειμίδη.

Δεν σας λέω για την περίπτωση του άλλου Νίκου Παππά στον δήμο της Αθήνας, τον οποίο ανακοίνωσε ως επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας πριν τρεις μήνες. Ο βετεράνος μπασκετμπολίστας προσπαθεί να απεγκλωβιστεί και να μην κατέβει τελικά. Σαν να λέμε, το σουτ ήταν… airball.

Διαβάστε επίσης:

Η πικρία του Νικήτα ως… ωρολογιακή βόμβα στη ΝΔ

Η πρεμούρα Κεραμέως με την ψήφο Αποδήμων και ένα αδιέξοδο παρασκήνιο με Πέτρο Κόκκαλη για τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ

Οι γεμάτες νόημα εμφανίσεις του Αλέξη Τσίπρα και το χατίρι Τασούλα στη Ζωή για το γραφείο της στη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31