search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 09:00
MENU CLOSE

Οικονόμου σε Μαρινάκη: Θα προστατεύσουμε τον αθλητισμό από κάθε χειραγώγηση και απειλή

14.07.2023 22:10
oikonomou 66- new

Απαντητική επιστολή απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, προς τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε αυτήν ο κ. Οικονόμου δεσμεύτηκε για την προστασία του αγωνιστικού και επαγγελματικού αθλητισμού από την κάθε μορφή χειραγώγησης και απειλής της ακεραιότητας του. Στην απάντησή του μάλιστα στάθηκε στην ταχύτερη δυνατή έκδοση του πορίσματος, όπως και στην κάθαρση και στο fair play, προκειμένου το ποδόσφαιρο να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε την Πέμπτη με δική του επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, την άμεση διαλεύκανση των υποθέσεων διαφθοράς και παράνομου στοιχηματισμού, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο αστυνομικών ερευνών, καθώς και τη διερεύνηση των σχετικών καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικά η επιστολή Οικονόμου

Διαβάστε επίσης:

Σακίλ Ο’ Νιλ: Έρχεται στη Μύκονο σε ρόλο… dj

Ντέλε Άλι: Συγκλονίζει η ιστορία του – Κακοποιήθηκε στα έξι του, έγινε «βαποράκι» στα οκτώ

Γιώργος Πιλίδης: Σοκαριστικό ατύχημα για τον αθλητή – Έσπασε τον θώρακά του σε αγώνα MMA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 08:57