search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 06:34
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Η σχέση του Τσακαλώτου με τη μουσική – Τι ακούει

14.07.2023 06:30
tsakalotos

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο Πρώην υπουργός το μεσημέρι θα μπει στον χορό που πρώτη άνοιξε η Έφη Αχτσιόγλου με βασικό χαρακτηριστικό την αξιοπιστία. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει γίνει πολλές φορές θέμα συζητήσεις για τις δηλώσεις του, τις στιλιστικές του επιλογές και την… κόκκινη τσάντα του.

Αυτό που είναι άγνωστο για τον κορυφαίο Υπουργό της διακυβέρνησης Τσίπρα είναι η σχέση που έχει με την μουσική και το χόμπι του που δεν είναι άλλο από τις συναυλίες. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ακούει τζαζ μουσική.

Από τους αγαπημένες του καλλιτέχνες είναι ο Kamasi Washington για τον οποίον είχε βρεθεί και σε συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το 2017. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι φαν επίσης και του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Wim Mertens, ο οποίος έχει πάνω από 65 δίσκους στο ενεργητικό του και φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Ψαγμένος ο… πρώην Υπουργός Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα συνεδρίαση της ΠΓ την Τρίτη για τους περιφερειάρχες – Ποια ονόματα ακούγονται

Μητσοτάκης για ελληνοτουρκικά: Προς όφελος της Ελλάδας η Χάγη, αλλά συνεπάγεται υποχωρήσεις – Η πανεπιστημιακή αστυνομία δεν καταργείται

Λούκα Κατσέλη: Εύχεται καλή επιτυχία στην Έφη Αχτσιόγλου και επισημαίνει τις τρεις προκλήσεις της επόμενης μέρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34