search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:37
MENU CLOSE

Σκωτία: Δείτε την μεγαλύτερη συγκέντρωση Golden Retriever στην ιστορία! (video)

14.07.2023 14:15
golden retriever

Μια αξιολάτρευτη μάζωξη πραγματοποιήθηκε στο αρχοντικό του Guisachan House στη Σκωτία όπου εκεί έγινε η μεγαλύτερη συγκέντρωση της ράτσας σκύλων Golden Retriever στην ιστορία!

Πριν από περίπου 155 χρόνια ήρθαν στη ζωή τα πρώτα κουτάβια της ράτσας Golden Retriever, στο Guisachan House, της περιοχής του Glen Affric της Σκωτίας, τα οποία ανατράφηκαν από τον αριστοκράτη Sir Dudley Marjoribanks.

Έτσι αυτή την εβδομάδα γιορτάστηκαν τα γενέθλια αυτής της υπέροχης ράτσας στον τόπο από όπου ξεκίνησε η ιστορία τους σύμφωνα με τους New York Post.

Σκυλάκια από την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική, αλλά και από όλη την Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, έδωσαν το «παρών», μαζί με τους ανθρώπους που τα φροντίζουν.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Golden Retriever Club της Σκωτίας, το οποίο κάνει μια συγκέντρωση στο αρχοντικό κάθε πέντε χρόνια.

Η συγκέντρωση αυτής της εβδομάδας ήταν ακόμη μεγαλύτερη από την προηγούμενη, η οποία γιόρταζε τα 150α γενέθλια της ράτσας το 2018. Μαζεύτηκαν περίπου 500 σκυλάκια Golden Retriever, γι’ αυτό και φέρεται να πρόκειται για συγκέντρωση-ρεκόρ, σύμφωνα με το The Telegraph.

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιακή αρχαιολογική ανακάλυψη στη Βρετανία: Βρέθηκε ακόνι της Νεολιθικής Εποχής στην Κοιλάδα των Βράχων (photos)

Κίνα: Τρόμος στα 35.000 πόδια – Οι αναταράξεις «εκτόξευσαν» επιβάτες και πλήρωμα (video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο παρέλαβε τις αμερικανικές βόμβες διασποράς – Nέες παραλαβές όπλων περιμένει ο Ζελένσκι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 10:32