search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:25
MENU CLOSE

Πάτρα: Εκτός κινδύνου η 25χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της

16.07.2023 13:04
XEIROURGEIO

Έκτος κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η 25χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 28χρονο σύντροφό της, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αμέσως μετά την επίθεση, ο 28χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, σε βάρος του 28χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όσον αφορά το περιστατικό, ο άνδρας και η γυναίκα διαπληκτίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, για άγνωστο ακόμα λόγο, σε εξωτερικό χώρο, στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου. Στη συνέχεια ο 28χρονος επιτέθηκε εναντίον της 25χρονης και την έπληξε με μαχαίρι τέσσερις φορές στην ωμοπλάτη και μία φορά στο λαιμό.

Περίοικοι, που άκουσαν τις φωνές της 25χρονης, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, ενώ αμέσως μετά η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της.

«Μανούλα μου, σε σκότωσε»

Πληροφορίες του Tempo24News αναφέρουν πως η γειτονιά σηκώθηκε στο «πόδι» από τις φωνές του παιδιού της 25χρονης: «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια».

Ο δράστης, ο οποίος φέρεται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αντιμετώπιζε προβλήματα με τη Δικαιοσύνη για υποθέσεις ναρκωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Καβούρι: Τα λεπτά της τραγωδίας – Οι διασώστες πάλεψαν να σώσουν τον 6χρονο

Σητεία: Συναγερμός για 60χρονο αγνοούμενο σε φαράγγι

Ξεχύθηκαν στις παραλίες από νωρίς και σήμερα οι Αθηναίοι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:23