search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:56
MENU CLOSE

Φωτιά στον Κουβαρά: Καίγεται ιππικός όμιλος στην Ανάβυσσο – Μεγάλη επιχείρηση μεταφοράς αλόγων

17.07.2023 17:34
ippikos-omilos-12-new

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε για την εκκένωση του ιππικού ομίλου στην Ανάβυσσο, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει παραδοθεί στις φλόγες, ενώ οι αρχές έκαναν νωρίτερα έκκληση για προσφορά φορτηγών για να μεταφερθούν όλα τα άλογα που βρίσκονταν εκεί και κινδύνευαν από τις φλόγες.

Ειδικότερα σε ανάρτηση που είχε γίνει στην σελίδα του Forecast Weather Greece στο Facebook αναφέρθηκε ότι τα άλογα έπρεπε να μεταφερθούν άμεσα για να μην καούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής:«Όσοι έχετε φορτηγά που μπορούν να μπουν άλογα να μιλήστε με τον όμιλο των Καλυβίων στον ιππικό όμιλο των Καλυβίων, χρειάζονται άμεσα μεταφορά για να μην καούν».

Την ίδια ώρα η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς έκανε έκκληση στους πολίτες να προστατέψουν τα κατοικίδιά τους και να μην τα αφήσουν  αβοήθητα, δεμένα και εγκλωβισμένα, ενώ ανάλογες εκκλήσεις γίνονται και για τα αδέσποτα. 

«Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους, να μην τα αφήνουν αβοήθητα, δεμένα και εγκλωβισμένα. Κάθε ζωή έχει αξία. Σε περίπτωση που αδυνατείτε να εκκενώσετε λόγω ύπαρξης πολλών ζώων δικών σας ή βρείτε εγκλωβισμένα ζώα σε ανάγκη και δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε άμεσα επικοινωνήστε μαζί μας στο 2131364020» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της Ειδικής Γραμματείας. 

Διαβάστε επίσης:

Κλείνει η Αθηνών – Κορίνθου από τους Αγίους Θεοδώρους έως τον κόμβο της Επιδαύρου

Φωτιά στον Νέο Κουβαρά: Συγκλονίζει γνωστή ηθοποιός – «Καίγονται σπίτια, δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε» (video)

Φωτιά στη Λάππα Αχαΐας: Αποκλείστηκε μέρος της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 15:51