search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 03:53
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Άρωμα  γυναίκας» στη Βουλή – Οι Βουλευτίνες της Χαριλάου Τρικούπη  

17.07.2023 06:34
pasok vouleftes

Το ΠΑΣΟΚ έχει πλέον στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα 32 βουλευτές εκ των οποίων οι οκτώ είναι γυναίκες. Οι περισσότερες είναι πρωτοεμφανιζόμενες.  

Οι περισσότερες αντικατοπτρίζουν και το στοίχημα της ανανέωσης που έχει βάλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Πολλές απ’ αυτές θα αναλάβουν και τα χαρτοφυλάκια της σκιώδους κυβέρνησης του Νίκου Ανδρουλάκη.  

Ευαγγελία Λιακούλη: Βουλευτής Λάρισας. Από τα πιο έμπειρα στελέχη που διαθέτει το ΠΑΣΟΚ. Πρόσωπα που εμπιστεύεται ο Νίκος Ανδρουλάκης. Θα είναι εκ νέου Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.  

Μιλένα Αποστολάκη: Βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών. Επέστρεψε στο Κοινοβούλιο βγάζοντας εκτός τον Ανδρέα Λοβέρδο. Δικηγόρος.  

Νάντια Γιαννακοπούλου: Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών. Από τις πιο έμπειρες κοινοβουλευτικές παρουσίες. Υπήρξε μία εκ των δύο Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων στην προηγούμενη Βουλή.  

Χριστίνα Σταρακά (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής ΑιτωλοακαρνανίαςΚέρδισε την έδρα από τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα αγροτικά ζητήματα.  

Νάγια Γρηγοράκου (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής Λακωνίας και κόρη του πρώην Υπουργού Λεωνίδα Γρηγοράκου. Δικηγόρος στο επάγγελμα.  

Κατερίνα Καζάνη (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής Εύβοιας. Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στη Βόρεια Εύβοια και στη συνέχεια στο Αττικό.  

Ελένη Βατσινά (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής Ηρακλείου.  Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing στο University of Central Lancashire στο Πρέστον της Αγγλίας.  

Κατερίνα Σπυριδάκη (πρωτοεμφανιζόμενη): Βουλευτής Λασιθίου. Η Κατερίνα Σπυριδάκη κατάγεται από την Ιεράπετρα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. 

Διαβάστε επίσης:

Στο ΠΑΣΟΚ… αυτοπροτείνονται για τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου

«Καρφιά» Σπίρτζη για τον καβγά Τζανακόπουλου – Ρήγα: Δεν καταδικάστηκε το γεγονός, δεν αποδοκιμάστηκε το «σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ»

Κοτσακάς σε Παππά: «Μας δωροδοκείς;» – «Άμα ήταν τόσο εύκολο…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19