search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:47
MENU CLOSE

Νόβακ Τζόκοβιτς: Πρόστιμο για τον τενίστα – Έσπασε τη ρακέτα του (video – photo)

18.07.2023 14:47
NOVAK-djokovic

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς καλείται να πληρώσει πρόστιμο μετά το ξέσπασμά του με την Κυριακή, ύστερα από την ήττα στον τελικό του Wimbledon με τον αντίπαλό του Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ να θριαμβεύει.

Ο Σέρβος τενίστας, αφού έχασε το τρίτο παιχνίδι στο πέμπτο σετ του επικού αγώνα του με τον 20χρονο νέο βασιλιά του τένις, εκτονώθηκε σπάζοντας τη ρακέτα του. Ο Τζόκοβιτς χτύπησε την ρακέτα στο δοκάρι στο φιλέ και την κατέστρεψε όπως επίσης προκάλεσε σημάδι στο στύλο. Για την κίνηση αυτή, του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους οκτώ χιλιάδων δολαρίων (7.104 ευρώ) για «κατάχρηση ρακέτας», το μεγαλύτερο ατομικό πρόστιμο που έχει επιβληθεί το 2023.

Ο Σέρβος έχασε έναν κρίσιμο πόντο στο τρίτο σετ του τελικού. Ο τενίστας έδειχνε οργισμένος από την απόδοσή του κατά την διάρκεια του σχεδόν πεντάωρου αγώνα χάνοντας από τον 20χρονο αντίπαλό του με 3-2 σετ.

Tο πρόστιμο πάντως που επιβλήθηκε στον Τζόκοβιτς θεωρείται ασήμαντο για τον ίδιο καθώς έβαλε στην τσέπη 1,4 εκατομμύρια δολάρια από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Λονδίνο, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «New York Post». Εκτιμάται ότι η καθαρή περιουσία του θρυλικού Σέρβου ανέρχεται σε 240 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Banksy: Το BBC ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη φωνή του (photos)

Άφαντος ο κινέζος ΥΠΕΞ – «Αγνοείται» τρεις εβδομάδες, όργιο φημών στα social media (photos)

Έλτον Τζον: Μάρτυρας υπεράσπισης του Κέβιν Σπέισι στη δίκη για σεξουαλική επίθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:44