search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:50
MENU CLOSE

Χανιά: Βρήκαν και άλλο μέλος του διαμελισμένου άντρα στη ΔΕΔΙΣΑ

19.07.2023 18:44
Untitled design – 2023-07-19T183404.119
zarpanews

Συνεχίζεται το θρίλερ με τη διαμελισμένη σορό ενός άνδρα που ανακαλύφθηκε χθες Τρίτη (17.7.2023) στον χώρο ανακύκλωσης στη ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά. Οι Αρχές βρήκαν τμήμα του κορμού και της μέσης του σε σακούλα. Ήδη έχουν βρει το κεφάλι, τα πόδια και τα σπλάχνα του σε άλλες σακούλες.

Το νήμα της φρικιαστικής υπόθεσης προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές στα Χανιά. Όσο περνάνε οι ώρες οι αρχές βρίσκουν και ένα άλλο κομμάτι από τη διαμελισμένη σορό του άνδρα. Αρχικά, οι εργαζόμενοι της ΔΕΔΙΣΑ βρήκαν το κεφάλι του σε μια σακούλα και μετά από έρευνες βρέθηκαν τα πόδια του, μετά τα σπλάχνα του και σήμερα τμήμα του σώματος.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει. Γίνεται προσπάθεια να βρουν και τα υπόλοιπα μέρη του διαμελισμένου σώματος αφενός για να γίνει η ταυτοποίηση του άνδρα αφετέρου για να διαπιστώσουν πού θα επικεντρώσουν τις έρευνές τους ώστε να βρεθούν και οι υπαίτιοι του εγκλήματος.

Γιατί οι αρχές συνδέουν το έγκλημα με το Ρέθυμνο

Επίσης, σύμφωνα πάντα με το zarpanews.gr, στη σακούλα μαζί με το κεφάλι βρέθηκαν και αποδείξεις αλλά και άδεια μπουκάλια σπρέι που συνδέονται με το Ρέθυμνο.

Ωστόσο, θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να χαρτογραφηθεί η πορεία κάθε σακούλας. Το flashnews.gr αναφέρει πως ψάχνουν ένα συγκεκριμένο απορριμματοφόρο όχημα που πήγε στα Χανιά από το Ρέθυμνο, γιατί οι εργαζόμενοι είπαν πως το κεφάλι βρέθηκε σε σακούλα από διαλογή απορριμμάτων από το Ρέθυμνο.

Τα απορρίμματα φτάνουν εκεί σε μεγάλα κοντέινερ και φορτώνονται σε μαζικές παρτίδες άρα δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί από πού συλλέχθηκε η κάθε σακούλα. Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής εκτίμησε αρχικά ότι η σορός ανήκει σε άνδρα ασιατικής καταγωγής 30 – 40 ετών που έχει πεθάνει από 1 εβδομάδα έως και 10 ημέρες.

Προς το παρόν, θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους.

Διαβάστε επίσης:

ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκαν πέντε υποθέσεις φοροδιαφυγής με εικονικά τιμολόγια στην Αττική

Yπουργείο Υγείας: Έκτακτη ενημέρωση την Πέμπτη για τον καύσωνα – Τι συστήνει στους πολίτες

Πύρινος εφιάλτης στη Δυτική Αττική: Εκκενώνεται ο οικισμός Λεύκα κοντά στην Οινόη – Φόβοι για εξάπλωση της φωτιάς στην Πάρνηθα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:49