search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:13
MENU CLOSE

Δυστύχημα στη Μαραθώνος: Χαροπαλεύει ο ναύτης- Διαλυμένο το τζιπ του Πολεμικού Ναυτικού

19.07.2023 20:23
troxaio marathonos 666- new

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στη διασταύρωση της Ραφήνας, όταν 88χρονη οδηγός πέρασε με κόκκινο και εμβόλισε δύο αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων το τζιπ του Πολεμικού Ναυτικού.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ένας 49χρονος υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, πατέρας δύο παιδιών ανασύρθηκε νεκρός και σοβαρά τραυματισμένος είναι ο ναύτης που οδηγούσε το μοιραίο τζιπ του ΠΝ στο οποίο επέβαιναν.



Να σημειωθεί πως η υπερήλικας οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, ενώ το όχημα της έχει κυριολεκτικά διαλυθεί.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ναύτης


Ο ναύτης- οδηγός του τζιπ που εμβολίστηκε στη λεωφόρο Μαραθώνος διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Γεννηματάς, το οποίο εφημέρευε, ώστε να κερδηθεί πολύτιμος χρόνος στην αντιμετώπισή του.

Διασωληνώθηκε, και αφού δόθηκαν από τους γιατρούς οι διαβεβαιώσεις για τη σταθεροποίησή του μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, όπου εξαρχής έπρεπε να νοσηλευτεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι κρίσιμη.


H ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε ότι «τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος».

Διαβάστε επίσης:

Τήνος: Εντυπωσιακός ελιγμός στα κύματα από μάγκα… καπετάνιο του Blue Star Paros (Video)

Φωτιά στο Πυρί Λακωνίας: Μάχη να μη φτάσει στα πρώτα σπίτια – Μεγάλο μέτωπο σε Λυκοβουνό – Δαφνί (Video)

Φωτιές: Στάχτη και αποκαΐδια πάνω από 170.000 στρέμματα μέσα σε τρεις μέρες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 00:11