search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:31
MENU CLOSE

Μάργκοτ Ρόμπι: Γιατί τα πόδια της έχουν γίνει το απόλυτο trend στη Google (videos)

20.07.2023 10:13
MARGOT-ROBBIE

Αυτή η περίοδος ανήκει δικαιωματικά στην real life Barbie, Μάργκοτ Ρόμπι η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο εξαιτίας της νέας ταινίας της διάσημης κούκλας στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Εκτός από την ταινία, trend στη Google έχουν γίνει και τα πόδια της ηθοποιού. Σύμφωνα με την ισπανική Marca, έχει επίσης κερδίσει τον θαυμασμό περισσότερων από 6.700 ανθρώπων που πιστεύουν ότι έχει ωραία πόδια. Ο λόγος δεν είναι άλλος από κοντινά πλάνα των ποδιών της στα τρέιλερ της νέας ταινίας, αλλά και στη σκηνή από τον «Λύκο της Γουόλστριτ» με τον Ντι Κάπριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Cinema Blend, η ίδια αποκάλυψε ότι έψαξε στο Google τον εαυτό της και είδε με έκπληξη ότι το «Margot Robbie feet», δηλαδή «Τα πόδια της Μάργκοτ Ρόμπι» ήταν ένα από τα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης.

«Με κολακεύει πραγματικά το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένοι με τα πόδια μου. Νομίζω ότι αυτό είναι υπέροχο. Ειλικρινά. Δεν αισθάνομαι περίεργα γι’ αυτό. Πραγματικά, μου αρέσει, αυτό είναι ωραίο».

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: 2 χρόνια από τον θάνατό του – Η ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου (Video)

Τούπακ Σακούρ: Σε δημοπρασία το δαχτυλίδι που σχεδίασε πριν τον σκοτώσουν

Μαρία Μενούνος: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48