search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:45
MENU CLOSE

Σάλμα Χάγιεκ: Αποκάλυψε το «μυστικό» ομορφιάς της και δεν είναι το… μπότοξ (Photos)

20.07.2023 12:35
Salma Hayek-new

Το 56ο της έτος διανύει η Σάλμα Χάγιεκ με την εξωτερική εμφάνιση της ηθοποιού να μην «προδίδει» την ηλικία της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Let’s Talk Off Camera», ερωτήθηκε αν έχει καταφύγει σε αισθητικές παρεμβάσεις προκειμένου να παραμείνει «νέα», με την ίδια να επισημαίνει ότι έχει επιλέξει να υιοθετήσει μια πιο αντισυμβατική θεραπεία ομορφιάς ώστε να… καθυστερήσει τα σημάδια του χρόνου.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ μπότοξ, η πρωταγωνίστρια απάντησε αρνητικά, αποκαλύπτοντας ότι ο διαλογισμός που κάνει έχει… μαγικές ιδιότητες!

«Μπορώ να κάνω για ώρες γιατί δεν νιώθω τον χρόνο και είναι τόσο διασκεδαστικό. Όταν κάνω διαλογισμό και με βλέπουν οι φίλοι μου, μου λένε “φαίνεσαι 20 χρονών”» είπε η Χάγιεκ σημειώνοντας ότι όταν σταματά να παρατηρεί αλλαγές στην εμφάνισή της, καθώς εμφανίζονται σημάδια γήρανσης. «Όταν δεν κάνω διαλογισμό για κάποιο χρονικό διάστημα, το πρόσωπο μου αρχίζει να “πέφτει”» τόνισε.

Παρόλα αυτά -όπως η ίδια αποκάλυψε- ο σύζυγός της, Φρανσουά-Ανρί Πινό παραμένει επιφυλακτικός αναφορικά με τα πραγματικά αποτελέσματα του διαλογισμού.

«Ο σύζυγός μου δεν με πιστεύει. Αλλά όταν είμαι πραγματικά άσχημα… θα πει: “Έκανες τη γιόγκα σου;” Δεν το αποκαλεί καν με το όνομά του» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σαν σήμερα γεννήθηκε η «εθνική σταρ» – Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμ (Video)

Τζένιφερ Λόπεζ: Ξέσπασε σε παπαράτσι που την περίμενε έξω από το γυμναστήριο – «Άντε γ…»

Barbie: Ντύθηκαν σαν τη δημοφιλή ξανθιά κούκλα και πήγαν να δουν την ταινία! (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 10:44