search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:58
MENU CLOSE

Νίκος Παππάς για καταδίκη από το Ειδικό Δικαστήριο: Τιμή μου και καμάρι μου (Videos)

21.07.2023 21:56
nikos_pappas_new

Φιλοξενούμενος στο Attica TV ήταν ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νίκος Παππάς.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση που εκλεγεί και δεχθεί επίθεση από την Δεξιά για την καταδίκη του από το Ειδικό Δικαστήριο, ο κ. Παππάς είπε, «Τιμή μου και καμάρι μου. Εγώ συγκρούστηκα με συμφέροντα. Προάσπισα το δημόσιο συμφέρον. Έφερα λεφτά στα δημόσια ταμεία. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι μπορεί να κρίνει και ο κόσμος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει να το γνωρίζει και ο προοδευτικός κόσμος δεν υπάρχει δρόμος σπαρμένος με ροδοπέταλα σε έναν ευχάριστο απογευματινό περίπατο προς τη διακυβέρνηση της χώρας. Θα είναι ένας δρόμος δύσκολος. Θα είναι ένας δρόμος με συγκρούσεις πολλές φορές και με την ΝΔ και με τα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετεί. Και θα πρέπει να στείλουμε και ένα μήνυμα ότι αυτές τις συγκρούσεις είμαστε έτοιμοι να τις κάνουμε».

Για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς εξήγησε ότι το κόμμα «κοινωνικά πέτυχε μία διεύρυνση την οποία δεν την εισήγαγε στην εσωτερική του λειτουργία και δομή του». Ωστόσο, σημείωσε ότι «δεν είμαστε δικαιολογημένοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Είναι παρά πολλά τα 10 χρόνια και δεν δικαιολογείται να έχουμε διστάσει τόσο πολύ να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Από το 2019 και μετά διστάσαμε». Όπως ανέφερε ο μετασχηματισμός «μάγκωσε» σε μία διαδικασία παραλυτικών ισορροπιών που είναι «η απόλυτη συνταγή αποτυχίας».

Για τα ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε ότι θα γίνει «δυστυχώς ένα», αν και ο ίδιος πρότεινε να γίνουν δύο τηλεμαχίες.

Επιπλέον ανέφερε ότι είναι άδικο όλοι οι υποψήφιοι να εμφανίζονται χωριστά στα κανάλια και να μην βρίσκουν χρόνο για να συζητήσουν όλοι μαζί.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές: Προσωρινή στέγαση πολιτών σε ανάγκη – Πώς χορηγείται η επιδότηση ύψους 300 έως 500 ευρώ

Κρήτη: Τουρίστρια στον Μπάλο παρουσίασε συμπτώματα θερμοπληξίας

Ασπρόπυργος: Πέθανε ο 54χρονος υπάλληλος σεκιούριτι που τον ξυλοκόπησαν και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:54