search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:39
MENU CLOSE

Δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές προφητεύει ο Χρυσόγονος

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2291
20/7/2023
23.07.2023 08:06
xrysogonos

«Η επόμενη καθοριστική στιγμή θα είναι οι ευρωεκλογές του 2024, με την άνοδο πια του ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση». Αυτό αναφέρει ο Κώστας Χρυσόγονος σε συνέντευξή του για το νέο του κόμμα. Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει σίγουρος ότι το Κίνημα θα είναι δεύτερο μετά την ευρωπαϊκή κάλπη.

Οι πληροφορίες της στήλης θέλουν τον συνταγματολόγο του ΑΠΘ να είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή. Ωστόσο, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι αν οι εκλογές θα γίνουν τελικά με λίστα ή με σταυρό. Υπενθυμίζουμε ότι για την αλλαγή αυτή χρειάζεται απλή πλειοψηφία επί των παρόντων και τίποτε παραπάνω. Το ΠΑΣΟΚ – όπως μαθαίνουμε – φαίνεται να είναι θετικό στην κατάργηση του σταυρού προτίμησης. Οι αποφάσεις όμως ανήκουν στην κυβέρνηση.

Διαβάστε επίσης:

Ο ευσεβής Παναγιώτης Δουδωνής

Ψήνεται σύγκρουση κυβέρνησης – επιμελητηρίων

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:39