search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:30
MENU CLOSE

«Ψηλώνει» ξανά η τηλεθέαση της σειράς «Στο παρα πέντε»

25.07.2023 19:15
PARAPENTE

Φλερτ με το 6% έκανε τη Δευτέρα το επεισόδιο της σειράς «Στο παρα πέντε» του Καπουτζίδη η οποία ακριβώς μια εβδομάδα πριν είχε 6,3%. Η αειθαλής σειράς ήταν πρώτη σε προτιμήσεις από κάθε άλλο πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας και με διαφορά, σε απόδοση, από κάθε άλλη.

Εν τω μεταξύ, το Mega, σε συνδυασμό με τις άλλες δύο κωμικές σειρές τις οποίες ανέσυρε από την ταινιοθήκη του, «Ευτυχισμένοι μαζί» και «Πενήντα Πενήντα», κατάφερε να έχει μια τριάδα προγραμμάτων του στην κορυφή του ημερήσιου Top 10.

Τέταρτη επιλογή της ημέρας, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, ήταν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι και στο «καπάκι» το κεντρικό δελτίο του σταθμού έφθασε στην πέμπτη θέση.

Στα αξιοσημείωτα της ημέρας η εμφάνιση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ1, στην δέκατη θέση της λίστας των διακεκριμένων θέσεων, που ήταν και το πρώτο ΕΡΤικο πρόγραμμα που ξεχώρισε έπειτα από καιρό.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτιά τηλεθέασης για τον Σκάι χάρη στα δελτία ειδήσεων

Στα σκαριά «deal» της Warner Bros Discovery με το Netflix για την παραχώρηση τίτλων του HBO

Ρόδος: Η στιγμή που η φωτιά απειλεί το συνεργείο της ΕΡΤ – Συγκλονιστικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 19:29