search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:37
MENU CLOSE

Αμηχανία στο πλατό ανάμεσα σε Πιερίδη – Τριαντάφυλλο: «Μήπως φταίει η νέα γενιά που χωρίζουν τα ζευγάρια;» (video)

26.07.2023 10:20
KALOKAIRI-YES

Με αφορμή το νέο τραγούδι της Βανέσας Αδαμοπούλου «Χώρισα χθες» με το οποίο όπως είπε ήθελε να απενοχοποιήσει τον χωρισμό, δημιουργήθηκε μια αμήχανη στιγμή ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τους υπόλοιπους παρουσιαστές της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» στο ΟΡΕΝ.

Και ενώ η συζήτηση προχωρούσε, μια παρέμβαση του Τριαντάφυλλου αναφορικά με τα ζευγάρια που επιλέγουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους προκάλεσε αμηχανία στο πλατό.

«Μήπως φταίει… Περίμενε ρε Μαριάντα. Μήπως φταίει η νέα γενιά; Εσένα ο μπαμπάς σου κι η μαμά σου γιατί είναι μαζί; Εγώ έχασα τον πατέρα μου, αλλά θα ήταν μαζί με τη μαμά μου. Ξέρω τον θείο μου και την θεία μου μαζί, παππούδες και γιαγιάδες. Μήπως φταίει η ζωή που προχωρά κι αλλάζει; Α αυτός είναι πιο ωραίος, α αυτός έχει αμάξι, α αυτός είναι λεφτάς» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Όχι, μιλάς για τελείως διαφορετικό τύπο γυναίκας. Όταν γίνεσαι μαμά, δεν τα βλέπεις αυτού του είδους τα ερεθίσματα» απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μαριάντα! Είδα τον μπαμπά σου και τη μαμά σου πολύ ωραία» τόνισε ο τραγουδιστής με την Μαριάντα Πιερίδη να τονίζει: «Οι γονείς μου είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι».

«Γιατί οι παλιοί είναι έτσι κι οι σύγχρονοι πάντα χωρίζουν κι είναι διαφορετικοί; Τι έχετε πάθει και χωρίζετε όλοι εσείς;» αναρωτήθηκε ο Τριαντάφυλλος.

«Μας την λέει ο Τριαντάφυλλος, έτσι;» πρόσθεσε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

«Απίστευτο έτσι; Θέλουμε μία ολόκληρη εκπομπή και θα σου απαντούσα πραγματικά… Να το πω πιο με μία επικεφαλίδα; Οι γυναίκες είμαστε πιο ανεξάρτητες τώρα, δεν βασιζόμαστε σε κανένα. Στις εποχές εκείνες οι γυναίκες βασίζονταν επάνω στους άντρες τους… Η κάθε μάνα εκείνες τις εποχές τραβούσε τον δικό της Γολγοθά» τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη.

Διαβάστε επίσης:

Πτώση καναντέρ στην Κάρυστο: «Λύγισε» στον αέρα η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ελένη Μπουγά (Video)

«Ψηλώνει» ξανά η τηλεθέαση της σειράς «Στο παρα πέντε»

Πρωτιά τηλεθέασης για τον Σκάι χάρη στα δελτία ειδήσεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:35