search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:54
MENU CLOSE

Κιτσοπούλου: Απαντά στα αρνητικά σχόλια για τους «Σφήκες» – «Αυτοί που έχουν γνώμη για όλα είναι οι χειρότεροι φασίστες»

26.07.2023 12:08
kitsopoyloy–new

Τη δική της απάντηση στα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η παράστασή της «Σφήκες» στην Επίδαυρο έδωσε η Λένα Κιτσοπούλου, κάνοντας λόγο για «ανθρώπους του καναπέ που με ένα κινητό στο χέρι νομίζουν ότι είναι πρόεδροι του Αρείου Πάγου».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Μακεδονία», η σκηνοθέτις επισημαίνει ότι η παράσταση εμπεριέχει πολλά στοιχεία του Αριστοφάνη, όπως «το κεντρί προς το κοινό που δεν το βολεύει να ακούει την αλήθεια», ενώ δεν διστάζει να αποκαλέσει «φασίστες» όλους εκείνους που «έχουν γνώμη για όλα, που μισούν και κατακρίνουν».

«Ο άνθρωπος κατά τη γνώμη μου έχει μηδενική εξέλιξη μέσα στην ιστορία, πλην των εξαιρέσεων. Στη χώρα μας νομίζω βασιλεύει αυτή τη στιγμή ο άνθρωπος του καναπέ που με ένα κινητό στο χέρι αισθάνεται τουλάχιστον πρόεδρος του Αρείου Πάγου» είπε και πρόσθεσε:

«Είναι γεμάτη Σφήκες η ζωή μας. Είναι όλοι αυτοί που κακιώνουν και καταδικάζουν μέσα στα social, είναι αυτοί που έχουνε γνώμη για όλα, που μισούν και κατακρίνουν, ενώ οι ίδιοι είναι οι χειρότεροι φασίστες

Σφήκα είναι ο φθόνος που δεν αφήνει τον άνθρωπο να κοιμηθεί το βράδυ γιατί του φταις εσύ που δεν σε ξέρει καν.

Σφήκες είναι οι άνθρωποι που νομίζουν πως παίρνουν αξία, ψάχνοντας να βρουν κάτι κακό στον άλλον, είναι οι άνθρωποι χωρίς φως, χωρίς ύπαρξη, το σύστημα όλο είναι μία Σφήκα, είναι η διαπλοκή, η διαφθορά, είναι το φακελάκι, είναι αυτός που γίνεται υποχείριο του οποιουδήποτε για να ανέλθει, η ανθρώπινη φύση είναι μία τεράστια Σφήκα»

Διαβάστε επίσης:

Coldplay: Ανακοίνωσαν και δεύτερη συναυλία στην Αθήνα – Χαμός για ένα εισιτήριο

Πέθανε ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός Ανδρέας Τσουκαλάς

Επίδαυρος: Χαμός στη «Μήδεια» του Φρανκ Κάστορφ – Το σκηνικό με τα σκουπίδια και οι έντονες αντιδράσεις (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:53