search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:51
MENU CLOSE

Κιλκίς: Βουβός θρήνος στην κηδεία του συγκυβερνήτη του Canadair, Περικλή Στεφανίδη

27.07.2023 17:10
kideia pilotos 88- new

Ανείπωτη θλίψη και βουβός πόνος επικρατεί στην περιοχή του Κιλκίς, τόπο καταγωγής του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, συγκυβερνήτη του μοιραίου Canadair που συνετρίβη στην Κάρυστο, κατά την διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς.

Αυτή την ώρα συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Παλιού Αγιονερίου, για την κηδεία του πιλότου.

Ο 27χρονος ανθυποσμηναγός έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, όταν το Canadair CL-215 συνετρίβη στο χωριό Πλατανιστός, κοντά στην Κάρυστο, την ώρα της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς που έκαιγε από την περασμένη Κυριακή στην περιοχή.

Η εξόδιος ακολουθία του πιλότου τελείται παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια.

Στην εκκλησία βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του ανθυποσμηναγού, κρατώντας λίγα λουλούδια και φωτογραφίες του 27χρονου πιλότου.

Λίγο πριν από τις 16:20 έφτασε στην εκκλησία το φέρετρο με τη σορό του Περικλή Στεφανίδη, τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη.

Αρκετή ώρα πριν από την κηδεία ο περιβάλλων χώρος της εκκλησίας είχε γεμίσει από στεφάνια που έστειλαν συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον άτυχο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Έξω από την εκκλησία βρίσκεται και το άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να αποδώσει τιμές στον ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη.

Διαβάστε επίσης:

Πατήσια: Απετράπη έξωση μονογονεϊκής οικογένειας για 800€ – «Η Ελλάδα καίγεται και αυτοί έφεραν 5 πυροσβεστικά» (videos)

Εκτός ελέγχου η φωτιά στη Μαγνησία: Μεγάλη αναζωπύρωση στα πύρινα μέτωπα – Εκκένωση σε 9 οικισμούς

Τέμπη: Επιτήδειος προσεγγίζει οικογένειες θυμάτων του δυστυχήματος και ζητάει χρήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:51