search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:36
MENU CLOSE

Έκαναν το Ζάππειο… μπουζουξίδικο! Αλήθεια, ποιος έδωσε άδεια για λαϊκό πρόγραμμα με την Κατερίνα Στανίση;

29.07.2023 06:12
ZEIMPEKIKO-PATOULI

Η προκλητική ιστορία με τον Γιώργο Πατούλη να χορεύει ζεϊμπέκικα το βράδυ της Πέμπτης (27/7) την ώρα που ολόκληρη η Ελλάδα δοκιμαζόταν από τις πυρκαγιές και θρηνούσε θύματα, έφερε στην επιφάνεια κι ένα άλλο, εξαιρετικά περίεργο θέμα.

Η περιβόητη εκδήλωση έγινε στο Ζάππειο και το πρόγραμμα ήταν αυτό που λέμε… «λαϊκό» – ήτοι μπουζούκια και αναστενάρικες πενιές που έλεγε κι ο Προύσαλης στο «μία Ιταλίδα από την Κυψέλη».

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ούτε απορρίπτουμε τα «ελληνάδικα» και τις γυροβολιές τις (δήθεν μήπως;) μάγκικες. Γούστα είναι αυτά.

Αλλά γεννάται ένα τεράστιο ερώτημα. Είναι το Ζάππειο για τέτοιες εκδηλώσεις; Για συνεστιάσεις και γλέντια τύπου πανηγυριού; Δεν υπάρχει κανένα κριτήριο για τη διάθεση του χώρου; Όποιος περνάει κι όποιος πληρώνει (αν πληρώνει κιόλας), παίρνει το χώρο, στον οποίο έχουν γίνει ιστορικής σημασίας γεγονότα, ως και η υπογραφή της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ;

Τέτοιος ευτελισμός και τόση ασυνειδησία πια; Να μην πούμε για την αφόρητη  κακογουστιά… 

Διαβάστε επίσης:

Μαρινάκης για υποψηφιότητα Κασιδιάρη: Αν εκλεγεί, θα τεθεί σε αργία

Στο νοσοκομείο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ώθηση στον ΣΥΡΙΖΑ από την Αχτσιόγλου βλέπουν στην Πειραιώς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 11:33