search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:36
MENU CLOSE

Γιώργος Πατούλης: Δεύτερες σκέψεις στο Μαξίμου για την τύχη του Περιφερειάρχη – Aνοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

29.07.2023 21:27
patoulis_mitsotakis

Επανεξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου το θέμα, που έχει προκύψει με τον Γιώργο Πατούλη και σύμφωνα με πληροφορίες παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην άρει τελικά την εμπιστοσύνη του στον περιφερειάρχη Αττικής.

Στο πρωθυπουργικό επιτελείο επικρατούν, όσο περνούν οι ώρες, δεύτερες σκέψεις και κερδίζει έδαφος το σενάριο να διατηρήσει η ΝΔ τη στήριξη που έχει παράσχει στην υποψηφιότητα του κ. Πατούλη για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζυγίζονται πλέον όλα τα δεδομένα και εκτιμώνται οι πιθανές συνέπειες από μία αλλαγή υποψηφίου στην τελική ευθεία των αυτοδιοικητικών εκλογών. Κι αυτό παρότι από το πρωί του Σαββάτου έπεσαν πολλά ονόματα στο τραπέζι, προκειμένου να βρεθεί ένα άλλο πρόσωπο, που θα λάβει το χρίσμα της ΝΔ για την κρίσιμη μάχη.

Μάλιστα το μεσημέρι του Σαββάτου κλήθηκε στο Μαξίμου και είδε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο νυν δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος εμφανιζόταν αργότερα διατεθειμένος να αποδεχθεί την πρόκληση της Περιφέρειας, εάν τελικά η ΝΔ αλλάξει επιλογή.

Εξετάστηκε ακόμα και η περίπτωση του δημάρχου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο νεότερο. Ή ακόμα και του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά, που μάλλον είναι περίπτωση, που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι το θέμα δεν έχει κλείσει και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με πιθανότερο όμως το σενάριο να ληφθεί απόφαση εντός των επόμενων ολίγων εικοσιτετραώρων.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: Ο κόσμος θα δώσει εντολή μετασχηματισμού και αντεπίθεσης

Τζορτζ Τσούνης: Θα συνεχίσουμε να βοηθούμε την Ελλάδα σε αυτή την ώρα ανάγκης

Το γαλάζιο ρίσκο μίας ενδεχόμενης αλλαγής Πατούλη και πώς ανοίγει το παιχνίδι στην Περιφέρεια Αττικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 23:31