search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:06
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Το… ευχαριστώ στους Περιφερειάρχες που δεν στήριξε η κυβέρνηση

31.07.2023 20:09
METSOTAKES_PATOULES
Eurokinissi

Μια έμμεση αναφορά στον Γιώργο Πατούλη αλλά και στον Παναγιώτη Νίκα, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λέσβο παρουσιάζοντας την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή για το βόρειο Αιγαίο. «Σκοπός μου δεν είναι να αποκομίσω κομματικά οφέλη από αυτή την εκλογική αναμέτρηση, των αυτοδιοικητικών εκλογών» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Πρωθυπουργός αφού την προσωπικότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή, επεσήμανε ότι η ΝΔ έχει κάνει πλέον τις επιλογές της και για τις 13 περιφέρειες της χώρας εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσους σεβάστηκαν τις επιλογές της κυβέρνησης.

«Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους τους εν ενεργεία περιφερειάρχες τους οποίους το κόμμα επέλεξε να μην στηρίξει και να εξάρω την αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπισαν αυτή την κομματική επιλογή – δύσκολη ενδεχομένως για αυτούς – αλλά είναι κάτι το οποίο θέλω να το τονίσω» είπε χαρακτηριστικά.

«Θεωρούμε τους περιφερειάρχες φυσικούς συνεργάτες της κυβέρνησης», είπε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι επίσης σημαντικό είπε να έχουμε συνεργάτες που να συμμερίζονται το όραμά μας. Δεν είναι σκοπός μου να αποκομίσω κομματικά οφέλη. Είμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση και δεν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση της λαϊκής εντολής αλλά χρειαζόμαστε συνεργάτες.

Κάλεσε δε τους πολίτες να δώσουν τον αγώνα τους και να δικαιώσουν στην κάλπη αυτές τις 13 επιλογές «ώστε την επόμενη ημέρα να πιάσουμε δουλειά για το δικό σας το καλό».

Η αναφορά Μητσοτάκη είναι προφανές ότι είχε ως παραλήπτες τόσο τον Γ. Πατούλη, όσο και τον νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναναγιώτη Νίκα, καθώς εκεί η ΝΔ στηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό.

Υπενθυμίζεται ότι, παρά τις αρχικές φήμες, ο νυν περιφερειάρχης Αττικής Γώργος Πατούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να μην κατέλθει ως υποψήφιος για περιφερειάρχης Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Ο νυν περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, σεβόμενος την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να επιλέξει ως υποψήφιο για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας τον Νίκο Χαρδαλιά.

«Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Γιώργος Πατούλης και ξεκαθαρίζει ότι θα στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής. 

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: Αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις περιφερειακές εκλογές

Ενώσεις δικαστών: Ο Χατζηδάκης δεσμεύθηκε για αύξηση επιδομάτων

Γιώργος Πατούλης: Επίσημη στήριξη στον Νίκο Χαρδαλιά – «Δεν θα δημιουργήσω πρόβλημα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04