search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:19
MENU CLOSE

Συνάντηση Μητσοτάκη – Χαρδαλιά για το χρίσμα στην Περιφέρεια Αττικής

01.08.2023 08:59
xardalias_mitsotakis_vouli

Σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά, που έλαβε χθες και επίσημα το χρίσμα του υποψηφίου της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής, μετά το ντόμινο που ακολούθησε το… ζεϊμπέκικο Πατούλη και που έθεσε τον τελευταίο εκτός κούρσας.

Ο υφυπουργός Άμυνας αναμένεται να περάσει στις 14:00 το μεσημέρι το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για την πρώτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν από την Παρασκευή σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου, έχει μιλήσει ήδη με τον πρωθυπουργό τηλεφωνικά και σήμερα οι δύο άνδρες θα συναντηθούν και δια ζώσης για τα περαιτέρω.

Ο υφυπουργός Άμυνας όπως ενημέρωσε χθες ο Παύλος Μαρινάκης αναμένεται το προσεχές διάστημα να παραιτηθεί από τα υπουργικά του καθήκοντα για να τρέξει την την προεκλογική εκστρατεία για την Περιφέρεια.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αποτελεί ένα πρόσωπο με έντονο αυτοδιοικητικό παρελθόν, καθώς είχε διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για 12 χρόνια, αλλά και περιφερειακός σύμβουλος, ενώ ήταν και επικεφαλής του τομέα αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένοντας τον… Νίκο Παππά για το δήμο της Αθήνας – ως την Τετάρτη ξεκαθαρίζει το τοπίο

Γιώργος Πατούλης: Το παρασκήνιο της υποχώρησης και γιατί απέρριψε το αντάρτικο – Η καθοριστική σύσκεψη της Κυριακής

Αποστολάκης για Χαρδαλιά: «Σοβαρή παραβίαση του απορρήτου – Πρόκληση και απαξίωση για τις Ένοπλες Δυνάμεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 19:16