search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:48
MENU CLOSE

O Τριντό ανακοίνωσε από τα social media ότι χωρίζει

02.08.2023 19:49
trudeau

Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό και η επί χρόνια σύντροφός του Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό ανακοίνωσαν την Τετάρτη ότι χωρίζουν.

Ο Τριντό, 51 ετών, είναι παντρεμένος με την κυρία Γκρεγκουάρ Τριντό, 48 ετών, τα τελευταία 18 χρόνια και έχουν μαζί τρία παιδιά: τον Ξαβιέ, 15 ετών, την Έλα Γκρέις, 14 ετών, και την εννιάχρονη Χάντριεν. Ο Τριντό γνώρισε τη σύντροφό του, πρώην δημοσιογράφο, το 2003. Ο γάμος τους έγινε στο Μόντρεαλ τον Μάιο του 2005.

Η ανακοίνωση για τον χωρισμό του ζευγαριού αναρτήθηκε στο Instagram την Τετάρτη. Ο Τριντό είπε ότι το ζευγάρι «πήρε την απόφαση να χωρίσει» και ότι «παραμένουν μια δεμένη οικογένεια με βαθιά αγάπη και σεβασμό». Ζήτησε επίσης, για την ευημερία των παιδιών του, να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας.

Ο χωρισμός αυτός είναι ο πρώτος για εν ενεργεία πρωθυπουργό αφότου ο εκλιπών πατέρας του Τριντό, Πιερ Έλιοτ Τριντό, χώρισε τη μητέρα του, Μάργκαρετ Τριντό, το 1984 – την ίδια χρονιά που ο πατέρας Τριντό παραιτήθηκε από το πολιτικό του αξίωμα.

Τον Μάιο, ο πρωθυπουργός δημοσίευσε για την επέτειό γάμου τους μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού ενώ είναι πιασμένοι χέρι χέρι δηλώνοντας: «Κάθε μίλι αυτού του ταξιδιού μαζί είναι μια περιπέτεια. Σ’αγαπώ Σοφ. Χρόνια πολλά!»

Τον Μάιο του 2022, σε μια ανάρτηση σχετικά με την επέτειο του γάμου τους, η σύντροφός του έκανε λόγο για «ηλιόλουστες μέρες, έντονες καταιγίδες και οτιδήποτε ενδιάμεσα».

Μιλώντας στο Global News το 2015, η κα Τριντό είπε ότι «κανένας γάμος δεν είναι εύκολος».

«Είμαι σχεδόν περήφανη για το γεγονός ότι είχαμε δυσκολίες, ναι, γιατί θέλουμε αυθεντικότητα», είπε. «Θέλουμε αλήθεια. Θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά ως άτομα στη διάρκεια της ζωής μας και είμαστε και οι δύο ονειροπόλοι και θέλουμε να είμαστε μαζί όσο περισσότερο μπορούμε».

Το 2014, Τριντό είπε στον πρώην δημοσιογράφο του CBC, Έβαν Σόλομον, ότι «Ο γάμος μας δεν είναι τέλειος και είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο η Σόφι παραμένει η καλύτερή μου φίλη, η σύντροφός μου, η αγάπη μου. Είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, ακόμα κι όταν πονάει».

Διαβάστε επίσης:

Η Ουκρανία στρέφεται κατά των συμμάχων της – Διπλωματικό επεισόδιο με την Πολωνία

Ιστορική βροχόπτωση στην Κίνα: «Βουνά» σκουπιδιών και συντρίμμια «πνίγουν» το Πεκίνο (Photos – Videos)

Ισπανία: Δύο τόνοι κοκαΐνης εντοπίστηκαν σε ιστιοπλοϊκό 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:47