search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:57
MENU CLOSE

Ρόδος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις φωτιές – Ζητούν καταλογισμό ευθυνών (Photos/Video)

02.08.2023 00:01
rodos sigentrosi foties – new

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τον πύρινο εφιάλτη που κατάκαψε τη Ρόδο επί 12 συνεχόμενες μέρες, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην πλατεία Δημαρχείου.

Στη συγκέντρωση πήραν μέρος εκατοντάδες νέα παιδιά και εθελοντές από όλη τη Ρόδο, οι οποίοι συνέδραμαν μέρες και νύχτες για τη διάσωση του νησιού.

Κύρια αιτήματα των διαδηλωτών, όπως οι ίδιοι δήλωσαν μιλώντας στη rodiaki.gr ήταν να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες αναδάσωσης των καμένων εκτάσεων, οι αποζημιώσεις για τους κτηνοτρόφους και τους γεωργούς που υπέστησαν σοβαρές ζημιές, καθώς επίσης και η διασφάλιση των εργαζόμενων, των επιχειρήσεων και των ιδιοκτητών σπιτιών που έχασαν τη δουλειά και τις περιουσίες τους αντίστοιχα.

Παράλληλα, αξιώνουν να εντοπιστούν τα λάθη και οι παραλείψεις, να γίνει καταλογισμός των ευθυνών καθώς επίσης κι ένας νέος σχεδιασμός που θα θωρακίσει το νησί για παρόμοιες φωτιές και φυσικές καταστροφές.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει διακινητές να κινούνται στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσουν την καταδίωξη

Αυτή είναι η σπείρα που παρίστανε τους λογιστές και εξαπατούσε ηλικιωμένους

Φωτιές: Ακατάλληλα 112 κτίρια σε Αττική και Κορινθία «έδειξε» η καταγραφή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:56