search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:22
MENU CLOSE

Χάρης Δούκας: 70 προσωπικότητες υπέρ της υποψηφιότητάς του – Ανάμεσά τους Μπουτάρης, Καμίνης, Κοντονής, Σώτη Τριανταφύλλου

03.08.2023 18:26
doukas

Με την υποστήριξη 70 προσωπικοτήτων από τους χώρους της πολιτικής των επιστημών των τεχνών και της οικολογίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αθήνα ο Χάρης Δούκας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα Τώρα», καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, φιλοδοξεί να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο για την ανάπτυξη της πόλης, με έμφαση στην βιωσιμότητα την ανθεκτικότητα και την συμπεριληπτικότητα

Ανάμεσα στους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Χάρη Δούκα βρίσκονται πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, άνθρωποι της τέχνης, των οικολογικών κινήσεων και της αυτοδιοίκησης. Μεταξύ των υποστηρικτών ξεχωρίζουν οι υπογραφές των δύο πρώην δημάρχων Γιώργου Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη, αλλά και των πρώην υπουργού Σταύρου Κοντονή, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παππάς: Ευρύχωρο καράβι η παράταξη αλλά να έχει κατεύθυνση

Πώς θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου – Εκδόθηκαν οι εγκύκλιοι από το υπουργείο Εσωτερικών

Δήμος Αθήνας: Ο Νίκος Παππάς θέλει να είναι υποψήφιος, το «μπαλάκι» πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 17:20