search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Κέρκυρα: Η φωτογραφία που… πρόδωσε τον καταζητούμενο μαφιόζο

06.08.2023 16:00
astynomia 654- new

Για περισσότερα από 20 χρόνια ο ιταλός καταζητούμενος μαφιόζος ζούσε στην Κέρκυρα και εργαζόταν ως μάγειρας έχοντας μάλιστα δημιουργήσει στο νησί τη δική του οικογένεια.

Τη Δευτέρα, ο 60χρονος άντρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς αναμένεται να υποστηρίξει πως δεν κατηγορείται για εγκλήματα του ποινικού δικαίου, αλλά του οικονομικού δικαίου όπως φορολογικές παραβάσεις.

Αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι το πώς οι αρχές εντόπισαν τον ιταλό καταζητούμενο, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν μέλος της οργάνωσης Καμόρα. Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ωστόσο τελικά τον… πρόδωσε μία φωτογραφία.

Ο 60χρονος απεικονιζόταν σε φωτογραφία να πανηγυρίζει στο μπαλκόνι του εστιατορίου του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Νάπολι, κρατώντας πανό και κασκόλ της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Εξαπλώνεται το «κίνημα της πετσέτας» – Διαμαρτυρίες στη Χαλκιδική

Διακοπές στο εξωτερικό: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί των Ελλήνων – γιατί πάμε για ρεκόρ ταξιδιών τον Αύγουστο!

Εμπρησμός στον Άγιο Στέφανο: «Ήθελα να καθαρίσω τα ξερά χόρτα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:20