search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:46
MENU CLOSE

Ανατροπή με τον φόνο του 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο: Ατύχημα βλέπει ο ιατροδικαστής

07.08.2023 18:35
astunomia_kupros
AΠΕ - ΜΠΕ

Από την πρώτη στιγμή ο θάνατος του Αθανάσιου Κότσλη στην Κύπρο αντιμετωπίστηκε ως φόνος εκ προμελέτης. Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας για την υπόθεση συνέλαβε έναν 38χρονο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Cyprus Times  όμως τελικά ο άνδρας δεν δολοφονήθηκε. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός του Κοτσλή, δεν δείχνει ότι κάποιος τον έσπρωξε. Ο 38χρονος Ιρανός συνελήφθη με βάση τη μαρτυρία της συντρόφου του Κοτσλή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα κυπριακά Μέσα πρόκειται για τον Ιρανό συγκάτοικο του θύματος, με τον οποίο ο 40χρονος είχε διαπληκτιστεί, πριν βρεθεί νεκρός.

Η ανατροπή

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν πως από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, φαίνεται πως ο 40χρονος από την Ελλάδα, έχασε τη ζωή του από ατύχημα.

Η επικρατέστερη εκδοχή, για το πως βρέθηκε στο κενό από το διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στη Λευκωσία, είναι ότι επιχείρησε να μπει από το μπαλκόνι και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, έχασε την ισορροπία του και κατέληξε στο έδαφος.

Στο συμπέρασμα αυτό φαίνεται να καταλήγει και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος έκανε αυτοψία στη σκηνή, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Το σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός του Κοτσλή, δεν δείχνει ότι κάποιος τον έσπρωξε.

Η νεκροτομή επί της σορού του θα καταδείξει τα αίτια θανάτου, τα οποία είναι προφανή και όπως μας αναφέρθηκε «εξέπνευσε λόγω πολυτραυματισμού από ύψος».

Αρνείται την εμπλοκή σε εγκληματική ενέργεια ο 38χρονος

Ο 38χρονος Ιρανός ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο εκ προμελέτης, από τη πρώτη στιγμή αρνείται την εμπλοκή του σε εγκληματική ενέργεια και δηλώνει άγνοια για το πως έπεσε ο Κοτσλής από τον τρίτο όροφο.

Το δικαστήριο στο οποίο οδηγήθηκε ενέκρινε το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση 8 ημερών ώστε να περατωθούν οι ανακρίσεις. Αν η εικόνα ξεκαθαρίσει νωρίτερα και δεν επιβεβαιωθούν οι υποψίες για εμπλοκή του, θα αφεθεί ελεύθερος.

Ο Ιρανός συνελήφθη στη βάση της μαρτυρίας της συντρόφου του Κοτσλή, η οποία ανέφερε πως πριν τη πτώση άκουσε φωνές και υπέθεσε πως υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του 38χρονου υπόπτου και του 40χρονου θύματος. Είχε αναφέρει μάλιστα και για ένα καυγά που είχαν οι δύο το προηγούμενο βράδυ.

Ο Κοτσλής ανέβηκε στο διαμέρισμα για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που είχε ξεχάσει η σύντροφος του η οποία κατάγεται από τη Βουλγαρία. Ωστόσο δεν μπορούσε να μπει γιατί δεν είχε κλειδιά. Φέρεται να χτύπησε την πόρτα και να κάλεσε αρκετές φορές τον Ιρανό να του ανοίξει.

Το αρχικό σενάριο

Αρχικώς, εικαζόταν ότι ο Ιρανός άνοιξε την πόρτα και στη συνέχεια, έσπρωξε τον Κοτσλή από το μπαλκόνι. Οι έρευνες όμως οδηγούν σε άλλο σενάριο που δείχνει ατύχημα κατά την διάρκεια της προσπάθειας του Κοτσλή να μπει στο διαμέρισμα από το μπαλκόνι. Φαίνεται πως υποχώρησε κάποιο μάρμαρο, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό. Όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αδιευκρίνιστο παραμένει το πως συγκατοικούσε ο 38χρονος Ιρανός, με τον 40χρονο Έλληνα και την 35χρονη σύντροφο του από τη Βουλγαρία, ενώ στο ίδιο διαμέρισμα διέμενε ακόμα ένας Βούλγαρος με τη κόρη του, αναφέρει επίσης η Cyprus Times.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Έλληνα στην Κύπρο – Ο συγκάτοικος του αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή

Σλοβενία: 6 νεκροί από τις πλημμύρες – Μάχη των σωστικών συνεργείων να ανοίξουν δρόμους (Photos/Video)

Φρίκη στη Γαλλία: Γερμανός βασάνιζε επί 12 χρόνια τη σύζυγό του – Βρέθηκε γυμνή, με ξυρισμένο κεφάλι και κατάγματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:45