search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:22
MENU CLOSE

Γιος Ισπανού ηθοποιού κρατείται στην Ταϊλάνδη για φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας

07.08.2023 19:10
thai

Ο γιος του Ισπανού ηθοποιού Rodolfo Sancho Aguirre συνελήφθη στην Ταϊλάνδη για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό ενός Κολομβιανού στο τουριστικό νησί Koh Phangan, δήλωσε η αστυνομία της Ταϊλάνδης στο Reuters τη Δευτέρα.

Ο Ντάνιελ Σάντσο Μπροντσάλ εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου τη Δευτέρα καθώς η αστυνομία ζήτησε τη συνέχιση της κράτησής του για έρευνα, δήλωσε στο Reuters ο υποστράτηγος της αστυνομίας Σαράνιου Τσαμνανράτ.

Ο Σάντσο την Κυριακή ταξίδεψε με την αστυνομία σε επτά τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης μιας παραλίας όπου κατηγορείται ότι πέταξε πλαστικές σακούλες που περιείχαν μέρη σώματος ενός άνδρα που αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο Κολομβιανός χειρουργός Έντουιν Αριέττα Αρτεάγκα, 44 ετών.

Ο Σάντσο, 29 ετών, κατηγορείται για φόνο εκ προμελέτης και αφαίρεση τμημάτων του πτώματος για να καλύψει τον θάνατο ή την αιτία θανάτου του θύματος.

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού Rodolfo Sancho που πρωταγωνίστησε στο El Ministryio del Tempo (Το Υπουργείο του Χρόνου) και της ηθοποιού Silvia Bronchalo, ο Ντάνιελ Σάντσο εργάζεται ως σεφ και επισκεπτόταν την Ταϊλάνδη για διακοπές, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.

Η οικογένειά του εξέδωσε την Κυριακή μια δήλωση ζητώντας «μέγιστο σεβασμό, τόσο για τον ίδιο τον Ντάνιελ Σάντσο όσο και για όλη την οικογένεια, σε αυτές τις στιγμές της μέγιστης σύγχυσης».

Ο Σάντσο συνελήφθη λίγο μετά την ανακάλυψη τμημάτων της σορού σε χωματερή στο Koh Phangan, ένα νησί γνωστό στους τουρίστες για τα πάρτι. Η αστυνομία λέει ότι ομολόγησε το έγκλημα.

Η αστυνομία είπε ότι οι εξετάσεις DNA των λειψάνων απέδειξαν ότι είναι του Αρριέτα, προσθέτοντας ότι έχουν άλλα στοιχεία εναντίον του Σάντσο.

Στιγμιότυπα από κάμερα ασφαλείας που προβλήθηκαν από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ThaiPBS έδειχναν τον Σάντσο και τον Αρριέτα μαζί σε μια μοτοσικλέτα λίγες μέρες πριν ανακαλυφθούν τα λείψανα.

Η αστυνομία της Ταϊλάνδης είπε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τα υπόλοιπα λείψανα του θύματος.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με τον φόνο του 40χρονου Έλληνα στην Κύπρο: Ατύχημα βλέπει ο ιατροδικαστής

Σλοβενία: 6 νεκροί από τις πλημμύρες – Μάχη των σωστικών συνεργείων να ανοίξουν δρόμους (Photos/Video)

Φρίκη στη Γαλλία: Γερμανός βασάνιζε επί 12 χρόνια τη σύζυγό του – Βρέθηκε γυμνή, με ξυρισμένο κεφάλι και κατάγματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:16