search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:48
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: Από ακατάσχετη αιμορραγία ο θάνατος του 29χρονου

08.08.2023 11:57
nea-filadelfeia_0808_1920-1080_2_new

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο άτυχος 29χρονος που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν, δέχτηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στο μπράτσο και πέθανε τελικά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Άλλοι 8 τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, μετά τις συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από τους 98 κρατούμενους για την υπόθεση, 84 είναι Κροάτες, ένας Αυστριακός, ένας Βόσνιος, ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και δύο Έλληνες βρίσκονται στην Ασφάλεια Αττικής, ενώ οι 8 τραυματίες βρίσκονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο. 

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ξέσπασε πυρκαγιά από βόμβα μολότοφ σε ξερά χόρτα σε ρεματιά επί της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, η οποία σβήστηκε από την Πυροσβεστική, ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να διαλύσουν τους συμπλεκόμενους, τους οποίους απομόνωσαν και συνέλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι τα αιματηρά επεισόδια ανέβαλαν την προγραμματισμένη συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου με τον Αλβανό ομόλογο του στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει την εξέλιξη της έρευνας, ζητώντας να πέσει άπλετο φως σε όλες τις λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι οι χούλιγκαν της Ντιναμό, παρά το γεγονός ότι είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών της ομάδας από την Κροατία και η παρουσία τους στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, κατάφεραν να φτάσουν οδικώς στην Αθήνα, συναντήθηκαν με οπαδούς του ΠΑΟ στο σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ, όπου άφησαν τα αυτοκίνητα, μετέβησαν με το τρένο στον σταθμό του ηλεκτρικού στα Πευκάκια και από εκεί με τα πόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου επιτέθηκαν με μανία εναντίον οπαδών της ΑΕΚ, στη συμβολή των οδών Κιουτάχειας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Εν τω μεταξύ είχαν κινητοποιηθεί δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες όμως έφτασαν αφού είχαν αρχίσει τα επεισόδια, κατά την διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά από μαχαίρι ένας 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος ξεψύχησε λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Διαβάστε επίσης:

Φάρμακα: Καμπανάκι κινδύνου για ελλείψεις – 300 σκευάσματα λείπουν από τα ράφια

Βασιλακόπουλος: «Αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες» (Video)

Λάρισα: Έσερνε την 43χρονη από τα μαλλιά – Ήθελε να την πετάξει από το μπαλκόνι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:42