search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:35
MENU CLOSE

Νέες διαρροές στο ΠΑΣΟΚ: Κατεβαίνουν υποψήφιοι με τον Ιωακειμίδη του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής (Photos)

08.08.2023 06:02
orfanou_papaxela

Την συμμετοχή τους με τον συνδυασμό του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, ο οποίος κατεβαίνει με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Ιωακειμίδη, ανακοίνωσαν δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Από τη μία η Νέλλη Παπαχελά, στενή συνεργάτης του Γιώργου Καμίνη και δημοτική σύμβουλος στον Δ. Αθηναίων και από την άλλη ο γνωστός ηθοποιός, πρώην βουλευτής του «Ποταμιού» και μέλος του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ορφανού. Η Νέλλη Παπαχελά ήταν υποψήφια για την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στο Συνέδριο του Μαΐου και δεν κατάφερε να εκλεγεί.  

Ο Νίκος Ορφανός από την άλλη τον Δεκέμβριο του 2022 ανέλαβε τη Γραμματεία Πολιτισμού στο ΠΑΣΟΚ, ύστερα από προσωπική πρόσκληση του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη. Στο site του ΠΑΣΟΚ και στους τομεάρχες του κόμματος παραμένει το όνομά του στη θέση του Τομεάρχη Πολιτισμού.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα Ζαχαριάδη στους «γαλάζιους» ψηφοφόρους – «Ναι» σε debate με Μπακογιάννη

ΣΥΡΙΖΑ: Στη Βουλή η ασύδοτη εκμετάλλευση των παραλιών

Γλαβίνας: «Στοίχημά μας το ΠΑΣΟΚ-πρωταγωνιστής να καταστεί κοινωνικό αίτημα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20