search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:56
MENU CLOSE

Φρέντι Μπελέρης: Πρωτοβουλία Ζέρβα για τη διεθνοποίηση της υπόθεσης του δημάρχου Χειμάρρας

11.08.2023 13:21
mpeleris 444- new

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει πρωτοβουλία για το ζήτημα του εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

Σε δήλωσή του, ο κ. Ζέρβας επισημαίνει ότι «η τροπή της υπόθεσης της δίωξης του μειονοτικού δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη παραβιάζει το κράτος δικαίου. Η μη αποφυλάκισή του και η παρεμπόδιση της ορκωμοσίας του με στόχο την έκπτωσή του από το αξίωμά του δεν αφήνουν κανέναν μας ασυγκίνητο, καθώς συνιστούν εξελίξεις που απέχουν από κάθε έννοια κράτους δικαίου».

Παράλληλα, αναφέρει ότι οι Έλληνες και οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης έχουν χρέος να κινητοποιηθούν για την αποκατάσταση του Φρέντι Μπελέρη και γνωστοποιεί ότι στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας θα αποστείλει ενημερωτικές επιστολές σε όλες τις αδελφοποιημένες με τη Θεσσαλονίκη πόλεις ανά τον κόσμο, με στόχο την άμεση αποφυλάκισή του.

Διαβάστε επίσης:

Κυβέρνηση για Νέα Φιλαδέλφεια: Στήριξη σε Οικονόμου, μελέτη για αποτροπή νέου φιάσκου

Οι στόχοι του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές

Nέα Φιλαδέλφεια: Μέγιστο επιχειρησιακό φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 14:56