search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:03
MENU CLOSE

Κέβιν Σπέισι: Τον Δεκέμβριο η νέα του ταινία μετά την αθώωσή του

11.08.2023 10:35
kevin-spacey-new

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα αναμένεται να κυκλοφορήσει η πρώτη ταινία του Κέβιν Σπέισι έπειτα από την αθώωσή του για τις κατηγορίες σεξουαλικης επίθεσης.

Πρόκειται για την ταινία «Control» στην οποία, σύμφωνα με το Variety ο ηθοποιός δεν εμφανίζεται, ωστόσο, παίζει σ’ αυτήν σημαντικό ρόλο η φωνή του.

Το έργο που σκηνοθέτησε ο Βρετανός Τζιν Φαλέζ θα κυκλοφορήσει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 15 Δεκεμβρίου.

Σε αυτό, ο Σπέισι υποδύεται μια μυστηριώδη φιγούρα που θέλει να εκδικηθεί και κλέβει εξ αποστάσεως το αυτοκίνητο ενός Βρετανού κυβερνητικού αξιωματούχου.

Ο ηθοποιός ηχογράφησε τον ρόλο του στο Λονδίνο τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ περίμενε τη δίκη για σεξουαλική και άσεμνη επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εν τέλει, το δικαστήριο τον έκρινε αθώο για όλες τις κατηγορίες.

«Είναι φυσικά ήσυχος και φαίνεται αρκετά ντροπαλός», είπε ο Φαλέζ στο Variety τον περασμένο μήνα και πρόσθεσε: «Έμοιαζε να είναι καλά. Εννοώ, δεν ήξερα τον Κέβιν πριν από όλα αυτά, οπότε δεν μπορώ να πω πώς ήταν σε σύγκριση με αυτό που ήταν πριν. Αλλά ξέρετε, φαινόταν απλώς καλός τύπος».

Επιπλέον, ο σκηνοθέτης είχε τόνισε ότι δεν είχε αμφιβολίες σχετικά με την επιλογή του ηθοποιού λόγω των κατηγοριών που αντιμετώπιζε.

«Οι μόνοι άνθρωποι που ξέρουν τα πάντα είναι αυτοί που ήταν σε εκείνη την αίθουσα και αποφάσισαν ότι δεν είναι ένοχος. Δεν μετανιώνω που έκανα κάστινγκ στον Κέβιν και θα το έκανα ξανά» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Φωκάς: Σε κέντρο αποκατάστασης στην Καλαμάτα ο ηθοποιός

Κέιτ Μπλάνσετ: Στην Πάρο για διακοπές η οσκαρική ηθοποιός (Video)

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά στα επικριτικά σχόλια για τις φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:03